Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЪ БЮТИ ЛАБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205278735
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 13, 2018 07:56
Наименование
ДЪ БЮТИ ЛАБ
Транслитерация
THE BEAUTY LAB Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Сребърна, 14 Виж на картата
Има 25 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
96.02 - Фризьорски и козметични услуги
Предмет на дейност
Козметични, разкрасителни и естетични услуги и процедури, организиране и провеждане на курсове, обучения и семинари, консултантски услуги, внос, износ и търговия с козметични продукти, о... Козметични, разкрасителни и естетични услуги и процедури, организиране и провеждане на курсове, обучения и семинари, консултантски услуги, внос, износ и търговия с козметични продукти, откриване и управление на салони и студиа, предоставящи фризьорски, гримьорски и други козметични услуги, търговия със стоки и услуги, маркетингова и рекламна дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кристин Красимирова Манолова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Кристин Красимирова Манолова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЪ БЮТИ ЛАБ ЕООД на латиница "THE BEAUTY LAB Ltd" с ЕИК/ПИК 205278735 е основана на 13 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "К.К.М Груп", но на 20 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "ДЪ БЮТИ ЛАБ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-09-13
Регистрация на фирмата

2023-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от К.К.М Груп на ДЪ БЮТИ ЛАБ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 71, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Сребърна, 14
Промяна предмет на дейност
- Моден дизайн, свързан с текстила, облеклото, обувките, бижутата, както и други лични вещи и аксесоари; производство на куфари, чанти и подобни изделия от обработени кожи без косъм или възстановени кожи и от други материали като пластмаси, текстил, вулканизирани влакна или картон; производство на облекло от естествени кожи или възстановени меки кожи или от изкуствени кожи; производство на горно облекло за мъже, жени и деца от тъкани, плетени платове, нетъкана текстил и други; производство на детайли за облекло; производство на класически пуловери, жилетки, фланелки, блузи и други подобни изделия; шиене на облекло по еталон или поръчка, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Козметични, разкрасителни и естетични услуги и процедури, организиране и провеждане на курсове, обучения и семинари, консултантски услуги, внос, износ и търговия с козметични продукти, откриване и управление на салони и студиа, предоставящи фризьорски, гримьорски и други козметични услуги, търговия със стоки и услуги, маркетингова и рекламна дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма