Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

П и Б7 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205288074
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205288074 от 2022-07-01 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
September 18, 2018 08:28
Наименование
П и Б7
Транслитерация
"P and B7" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 10 Виж на картата
Има 39 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
сделки, покупко-продажба и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях/след получаване на лиценз от Министерство на Икономиката/ когато това е необходимо във връзка с осъщес... сделки, покупко-продажба и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях/след получаване на лиценз от Министерство на Икономиката/ когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, покупко на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид в страната или в чужбина, продажба на стоки от собствено производство в страната или чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, покупка, строеж илил обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Таня Благоева Маринова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Таня Благоева Маринова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма П и Б7 ЕООД на латиница ""P and B7" LTD" с ЕИК/ПИК 205288074 е основана на 18 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Хронология

2018-09-18
Регистрация на фирмата

2022-01-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 10
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната, външнотърговска дейност - внос и износ на стоки и услуги, транспортна и строителна дейност, рекламна дейност, консултантска дейност, посредничество, шивашки услуги, хлебарство, сладкарство, и всички други дейности, незабранени със закон.
+ сделки, покупко-продажба и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях/след получаване на лиценз от Министерство на Икономиката/ когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, покупко на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид в страната или в чужбина, продажба на стоки от собствено производство в страната или чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, покупка, строеж илил обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

2022-07-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205288074 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма