Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205289105
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 18, 2018 12:08
Наименование
ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Бдин" №20 Виж на картата
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и дост... Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, всички видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Станимир Георгиев Янакиев (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Станимир Георгиев Янакиев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Злати Стоянов Ангелов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООД с ЕИК/ПИК 205289105 е основана на 18 Септември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ „ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ КЛИНИКО – ЛАБОРАТОРЕН ЦЕНТЪР", но на 2 Юли 2019 година то бива сменено на сегашното "ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-09-18
Регистрация на фирмата

2018-10-24
Промяна предмет на дейност
- Приложни изследвания - първично проучване, водещо до нови знания, насочено главно към специфична практическа цел или обект; Експериментални разработки - системна работа,използваща съществуващите вече знания, получени от изследвания и/или практически опит. Клинико - лабораторни проучвания при заболявания в кардиологията – изменения на показателите на тропонина в зависимост от стадия на развитие на инфаркта на сърдечния мускул и други заболявания породени от заболявания на съдовете.Чрез количествени и качествени методи на изследване се осигурява необходимата информация за ранна диагноза, контрол на динамиката на болестния процес и на ефекта на лечението.Клинично изследване с маркери за налична сърдечна недостатъчност след инфаркт на миокарда.Клинично лабораторни изследвания при съдови заболявания на централната и периферна нервна система при невроофталмологията, невроотологията и при деменция.
+ Дружеството ще извършва дейности по КИД 86.90; Дейности по хуманно здравеопазване, различни от тези на болниците и на лекарите в извънболничната помощ: Лаборатории за кръвен анализ и подобни медико-диагностични лаборатории дейности на кръвни банки, тъканни банки, банки за сперма, банки на органи за трансплантация и други; Дейности на медицински сестри, акушерки, фелдшери, рехабилитатори и други специалисти или практикуващи в областта на оптометрията, логопедията, балнео и хидротерапията, лечебния масаж, ерготерапията, хомеопатията, акупунктурата, лекуване чрез манипулации по гръбначния стълб и други неконвенционални методи за въздействие върху индивидуалното здраве. Тези дейности могат да бъдат извършвани в медицински центрове, кабинети към предприятия, училища или благотворителни организации, в заведения със здравни грижи /различни от болници, както и в частни здравни кабинети на практикуващите лица, в домовете на пациентите или другаде. Рентгенови лаборатории и други центрове за образна диагностика. Дейност на спешния медицински транспорт по превоз на пациенти с линейки или с друг вид транспорт, вкл. въздушен.

2019-07-02
Промяна наименование
Името се сменя от САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ „ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ КЛИНИКО – ЛАБОРАТОРЕН ЦЕНТЪР на ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, Хаджи Димитър, 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", 5
Промяна съдружници
- Мая Славова Радева - 49 лв - 49.00% дял
- Даниела Милчева Маноилова - 51 лв - 51.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Дружеството ще извършва дейности по КИД 86.90; Дейности по хуманно здравеопазване, различни от тези на болниците и на лекарите в извънболничната помощ: Лаборатории за кръвен анализ и подобни медико-диагностични лаборатории дейности на кръвни банки, тъканни банки, банки за сперма, банки на органи за трансплантация и други; Дейности на медицински сестри, акушерки, фелдшери, рехабилитатори и други специалисти или практикуващи в областта на оптометрията, логопедията, балнео и хидротерапията, лечебния масаж, ерготерапията, хомеопатията, акупунктурата, лекуване чрез манипулации по гръбначния стълб и други неконвенционални методи за въздействие върху индивидуалното здраве. Тези дейности могат да бъдат извършвани в медицински центрове, кабинети към предприятия, училища или благотворителни организации, в заведения със здравни грижи /различни от болници, както и в частни здравни кабинети на практикуващите лица, в домовете на пациентите или другаде. Рентгенови лаборатории и други центрове за образна диагностика. Дейност на спешния медицински транспорт по превоз на пациенти с линейки или с друг вид транспорт, вкл. въздушен.
+ Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, всички видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.

2022-01-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Бдин" №20
Промяна съдружници
+ Злати Стоянов Ангелов - 50 лв - 50.00% дял
+ Станимир Георгиев Янакиев - 50 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма