Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУРОВИЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205308947
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205308947 от 2018-12-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 28, 2018 10:17
Наименование
ЕУРОВИЕ
Транслитерация
EUROVIE Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Солунска, 40 Виж на картата
Има 25 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги; търговско стратегическо консултиране; бизнес и предприемачество в различни сфери; инвестиране и дезинвестиране за собствена сметка в скъпоценни камъни и благородни метали, чужд... Консултантски услуги; търговско стратегическо консултиране; бизнес и предприемачество в различни сфери; инвестиране и дезинвестиране за собствена сметка в скъпоценни камъни и благородни метали, чуждестранна валута, движими и недвижими вещи; търговия на едро и дребно, онлайн търговия, внос и износ на всякакви стоки; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; проучвания на пазара; рекламна дейност; развитие на софтуер, специализирани услуги в сферата на информатиката, технически услуги (хостинг, хаузинг, Интернет свързаност); всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Даниела Димитрова Дарлева (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА ДАРЛЕВА (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУРОВИЕ ЕООД на латиница "EUROVIE Ltd." с ЕИК/ПИК 205308947 е основана на 28 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Булбилдинг Симонетти", но на 8 Март 2021 година то бива сменено на сегашното "ЕУРОВИЕ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-09-28
Регистрация на фирмата

2018-12-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205308947 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-11-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-03-08
Промяна наименование
Името се сменя от Булбилдинг Симонетти на ЕУРОВИЕ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на всякакви стоки, разрешени от закона; агенция за подбор на персонал, съдействие на граждани за започване на работа в чужбина; покупко- продажба на недвижими имоти, ремонт, обзавеждане с цел препродажба; консултация и контрол при производство на стоки в страната и чужбина; отдаване под наем на автомобили и всякакви други моторни превозни средства- рент а кар; ресторантьорство и хотелиерство; дейност като модна агенция- подбор на модели и различни таланти, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултантски услуги; търговско стратегическо консултиране; бизнес и предприемачество в различни сфери; инвестиране и дезинвестиране за собствена сметка в скъпоценни камъни и благородни метали, чуждестранна валута, движими и недвижими вещи; търговия на едро и дребно, онлайн търговия, внос и износ на всякакви стоки; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; проучвания на пазара; рекламна дейност; развитие на софтуер, специализирани услуги в сферата на информатиката, технически услуги (хостинг, хаузинг, Интернет свързаност); всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма