Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИМПЛИ ЕНД ОРГАНИК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205328095
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205328095 от 2018-11-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 8, 2018 11:33
Наименование
СИМПЛИ ЕНД ОРГАНИК
Транслитерация
Simply and Organic Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. СЛАВ КАРАСЛАВОВ, 6А, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия на хранителни стоки и продукти, дистрибуция на стоки и услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, електронна търговия на сток... Производство и търговия на хранителни стоки и продукти, дистрибуция на стоки и услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, електронна търговия на стоки и услуги, търговска дейност в страната и чужбина, консултантска дейност, проучване на пазари, транспортна, складова дейност, търговия на едро и дребно, внос, износ на хранителни продукти, представителство и посредничество при осъществяване на различни сделки във всички сфери и отрасли на стопанската дейност, маркетингова и рекламна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛА ЛУКАНОВА ВАСИЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: КРАСИМИР ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЕСЕЛА ЛУКАНОВА ВАСИЛЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КРАСИМИР ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИМПЛИ ЕНД ОРГАНИК ООД на латиница "Simply and Organic Ltd." с ЕИК/ПИК 205328095 е основана на 8 Октомври 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАЙТС ЕНД МАЙНДС", но на 26 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "СИМПЛИ ЕНД ОРГАНИК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-10-08
Регистрация на фирмата

2018-11-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205328095 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-11-26
Промяна наименование
Името се сменя от БАЙТС ЕНД МАЙНДС на СИМПЛИ ЕНД ОРГАНИК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул. СЛАВ КАРАСЛАВОВ, 6А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. СЛАВ КАРАСЛАВОВ, 6А, ет. 3
Промяна съдружници
- ВЕСЕЛА ЛУКАНОВА ВАСИЛЕВА - 50 лв - 50.00% дял
- ТОМАС ВЕСТЕРХОФЕН - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ И УЕБ ПРИЛОЖЕНИЯ, РАЗРАБОТКА НА СОФТРУЕРНИ ПРОДУКТИ И СИСТЕМИ, РАЗРАБОТКА НА МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ В ИНТЕРНЕТ, ТЪРГОВИЯ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА НА ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, КОНСУЛТАНТСКИ И ИНЕРОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, ДРУГИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ СДЕЛКИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ И ОТРАСЛИ НА СТОПАНСКАТАТА ДЕЙНОСТ, ФОНДОВЕ ЗА ИНВЕСТИРАНЕ И ПОДОБНИ ФИНАНСОВИ СУБЕКТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН.
+ Производство и търговия на хранителни стоки и продукти, дистрибуция на стоки и услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, електронна търговия на стоки и услуги, търговска дейност в страната и чужбина, консултантска дейност, проучване на пазари, транспортна, складова дейност, търговия на едро и дребно, внос, износ на хранителни продукти, представителство и посредничество при осъществяване на различни сделки във всички сфери и отрасли на стопанската дейност, маркетингова и рекламна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма