Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОЛО ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205328978
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 8, 2018 15:24
Наименование
РОЛО ГРУП
Транслитерация
ROLO GROUP LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, БУЛ.ДЖЕЙМС БАУЧЪР, 71 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
2599 - търговия с метални изделия и скраб, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметална суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на бълг... Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметална суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспорт и спедиция в страната и чужбина, гроизводство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги , внос , реклама, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност, хотелиерство и ресторантьорство., както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСЛАВА ИЛИЕВА СУЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСЛАВА ИЛИЕВА СУЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
800 лева (800 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОЛО ГРУП ЕООД на латиница "ROLO GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 205328978 е основана на 8 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 800 лева.

Хронология

2018-10-08
Регистрация на фирмата

2019-07-01
Промяна предмет на дейност
- вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност. Хотелиерство и ресторантьорство. Търговия с мета дни изделия. Търговско представителство и посредничество на български и чукдестранни физически и юридически лица, както и всички останали видове услуги и дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт.
+ Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметална суровини /скраб/,участия в други дружества и покупко- продажба на вземания,складова дейност,представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспорт и спедиция в страната и чужбина,гроизводство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги ,внос ,реклама,консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност,производствена дейност,реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност,хотелиерство и ресторантьорство.,както и всяка друга дейност,незабранена от закона.

2021-02-02
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма