Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОЛ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205341712
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205341712 от 2018-11-16 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 15, 2018 10:31
Наименование
БОЛ ГРУП
Транслитерация
Vodafone
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 103, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строителство и строително-ремонтна дейност, търговия със строителни материали, търговия и сервиз на мобилни устройства, извършване на търговски сделки и предоставяне на услуги чрез интернет, ... Строителство и строително-ремонтна дейност, търговия със строителни материали, търговия и сервиз на мобилни устройства, извършване на търговски сделки и предоставяне на услуги чрез интернет, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, консултантски услуги, информационни услуги, маркетинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АСЕН ИВАНОВ ПАВЛОВ (свързан с 23 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АСЕН ИВАНОВ ПАВЛОВ (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОЛ ГРУП ЕООД на латиница "Vodafone" с ЕИК/ПИК 205341712 е основана на 15 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Водафон", но на 26 Август 2019 година то бива сменено на сегашното "БОЛ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-10-15
Регистрация на фирмата

2018-11-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205341712 на основание друго от ЗДДС

2019-08-26
Промяна наименование
Името се сменя от Водафон на БОЛ ГРУП
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия и сервиз на мобилни устройства, извършване на търговски сделки и предоставяне на услуги чрез интернет, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, консултантски услуги, информационни услуги, маркетинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Строителство и строително-ремонтна дейност, търговия със строителни материали, търговия и сервиз на мобилни устройства, извършване на търговски сделки и предоставяне на услуги чрез интернет, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, консултантски услуги, информационни услуги, маркетинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма