Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНИ КЪЩИ - ФАСТ КЕШ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205344733
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 16, 2018 11:51
Наименование
ЗАЛОЖНИ КЪЩИ - ФАСТ КЕШ
Транслитерация
"ZALOJNI KASHTI - FAST KESH" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Задруга, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 12 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях, заложни къщи - предоставяне на парични заеми срещу залог на движими вещи, сделки с благородни метали, скъпоценни камъни ... работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях, заложни къщи - предоставяне на парични заеми срещу залог на движими вещи, сделки с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с тях, след издаването на необходимите лицензи и разрешения, както и други търговски сделки, незабранени от закона, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността на заложните къщи и свързани с горепосочения предмет на дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯНКА МЛАДЕНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТОЯНКА МЛАДЕНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНИ КЪЩИ - ФАСТ КЕШ ЕООД на латиница ""ZALOJNI KASHTI - FAST KESH" LTD" с ЕИК/ПИК 205344733 е основана на 16 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Задруга, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-10-16
Регистрация на фирмата

2018-12-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. Н.Й.ВАПЦАРОВ, 4, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Задруга, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 12

2018-12-20
Промяна предмет на дейност
- Заложни къщи - предоставяне на парични заеми срещу залог на движими вещи, сделки с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с тех, след издаването на необходимите лицензи и разрешения, както и други търговски сделки, незабранени от закона, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността на заложните къщи и свързани с горепосочения предмет на дейност.
+ работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях, заложни къщи - предоставяне на парични заеми срещу залог на движими вещи, сделки с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с тях, след издаването на необходимите лицензи и разрешения, както и други търговски сделки, незабранени от закона, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността на заложните къщи и свързани с горепосочения предмет на дейност.

2019-03-14
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма