Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

София Спрингс ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 22, 2023 11:25
ЕИК/ПИК
205345269
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205345269 от 2019-01-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 16, 2018 13:50
Наименование
София Спрингс
Транслитерация
Sofia Springs
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Михаил Тенев, 12, ет. 8 Виж на картата
Има 41 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба и отдаване под наем, строителство, проектиране и управление на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица... Покупко-продажба и отдаване под наем, строителство, проектиране и управление на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; агентска дейност; консултантска и маркетингова дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, които се осъществяват при разрешителен режим - след получаване на съответния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Венелин Тодоров Дичев (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Венелин Тодоров Дичев (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма София Спрингс ЕООД на латиница "Sofia Springs" с ЕИК/ПИК 205345269 е основана на 16 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПИ КЪНСЪЛТИНГ", но на 4 Март 2021 година то бива сменено на сегашното "София Спрингс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-10-16
Регистрация на фирмата

2019-01-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205345269 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-03-04
Промяна наименование
Името се сменя от ПИ КЪНСЪЛТИНГ на София Спрингс
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; транспорт, спедиторски, комисионни и складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; ресторантьорство; производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция, дърводобив и търговия с дървен материал(след снабдяване с необходимите разрешения и лицензи), както и всяка друга дейност за която няма законова забрана.
+ Строителство, покупка-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, както и всички дейности, незабранени от закона.

2021-07-02
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строителство, покупка-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, както и всички дейности, незабранени от закона.
+ Покупко-продажба и отдаване под наем, строителство, проектиране и управление на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; агентска дейност; консултантска и маркетингова дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, които се осъществяват при разрешителен режим - след получаване на съответния лиценз.

2023-11-22
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма