Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Нейчър Арт Лайф ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205345575
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 16, 2018 15:07
Наименование
Нейчър Арт Лайф
Транслитерация
Nature Art Life Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. „Петър Богдан”, 37 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия с храни и хранителни добавки за природосъобразен живот, като микробиомни продукти, пробиотици, пребиотици, както и произведения на изкуството и творческите занаяти, о... Производство и търговия с храни и хранителни добавки за природосъобразен живот, като микробиомни продукти, пробиотици, пребиотици, както и произведения на изкуството и творческите занаяти, отразяващи хармонията между човека и природата, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон при спазване на всички приложими регистрационни и/ или разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Савов Чобанов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Георги Савов Чобанов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Нейчър Арт Лайф ЕООД на латиница "Nature Art Life Ltd." с ЕИК/ПИК 205345575 е основана на 16 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Микробиом", но на 13 Май 2019 година то бива сменено на сегашното "Нейчър Арт Лайф". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-10-16
Регистрация на фирмата

2019-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от Микробиом на Нейчър Арт Лайф
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с микробиомни продукти, пробиотици, пребиотици, производство и търговия с хранителни добавки и био храни, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон при спазване на всички приложими регистрационни и/ или разрешителни режими.
+ Производство и търговия с храни и хранителни добавки за природосъобразен живот, като микробиомни продукти, пробиотици, пребиотици, както и произведения на изкуството и творческите занаяти, отразяващи хармонията между човека и природата, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон при спазване на всички приложими регистрационни и/ или разрешителни режими.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма