Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛВТБ ЦАЛАПИЦА СП 3 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205353006
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 20, 2018 08:47
Наименование
ЛВТБ ЦАЛАПИЦА СП 3
Транслитерация
LVTB TZALAPITZA SP 3 Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Цалапица, СЕВЕРНА ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; строителна дейност; консултантска дейност; внос и износ; търговско посредничество и представителство на български и... Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; строителна дейност; консултантска дейност; внос и износ; търговско посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви други дейности, незабранени от закона и след получаване на необходимите разрешения, лицензни и регистрации, за които има изисквания в действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лукас Юнграйтмаир (свързан с 7 фирми)
Управител: Венцислав Йорданов Каймаканов (свързан с 9 фирми)
Съдружник: „ВЕКТОР ИНВЕСТМЪНТ И МЕНИДЖМЪНТ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: "В 88" ЕООД 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛВТБ ЦАЛАПИЦА СП 3 ООД на латиница "LVTB TZALAPITZA SP 3 Ltd" с ЕИК/ПИК 205353006 е основана на 20 Октомври 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИБЛЕНД", но на 2 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ЛВТБ ЦАЛАПИЦА СП 3". Седалището на компанията се намира в с. Цалапица, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-10-20
Регистрация на фирмата

2023-08-02
Промяна наименование
Името се сменя от ВИБЛЕНД на ЛВТБ ЦАЛАПИЦА СП 3
Промяна съдружници
- "В 88" ЕООД - 50 лв - 50.00% дял
- "Б 8" ЕООД - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ ЗАСЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ПРОМИШЛЕНОСТТА; РАСТЕНИЕВЪДСТВО; ЖИВОТНОВЪДСТВО; ПОКУПКА Н ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ВНОС И ИЗНОС; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА И СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ, ЛИЦЕНЗНИ И РЕГИСТРАЦИИ, ЗА КОИТО ИМА ИЗИСКВАНИЯ В ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; строителна дейност; консултантска дейност; внос и износ; търговско посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви други дейности, незабранени от закона и след получаване на необходимите разрешения, лицензни и регистрации, за които има изисквания в действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма