Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАВХИЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205356430
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 22, 2018 17:16
Наименование
ЛАВХИЛ
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез раз... Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“.Развитие на обекти на културното наследство от национално и световно значение, в т.ч. религиозни такива за нуждите на поклоннически, религиозен и културен туризъм, чрез консервация и реставрация, възстановяване, опазване, експониране, социализация, популяризиране, оборудване, въвеждане на техники и програми за превод, екскурзоводски услуги и др.; Дейности по вертикална планировка и подобряване на прилежащи пространства; Развитие на туристическата инфраструктура, включително и изграждане, ремонт, поддръжка, обслужване и експлоатиране на туристически обекти; Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти в търговски зони и места за настаняване, като част от туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение; Подпомагане развитието на туристически продукти на основата на обекти на културното наследство и събиране; Обучение на персонал, организиране на курсове и други форми на обучение за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Продажба на стоки от собствено производство; Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, маркетингови и импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пенко Минчев Пенков (свързан с 21 фирми)
Съдружник: ЦЪРКОВНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ХРАМ „СВ.ДИМИТЪР“ 40.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НЕДЕЛИНА НИКОЛАЕВА ДРАГИЕВА 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ИНВЕСТ ГРУП Д-Р ПЕНКОВИ ООД 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ЦЪРКОВНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ХРАМ „СВ.ДИМИТЪР“ 40.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НЕДЕЛИНА НИКОЛАЕВА ДРАГИЕВА 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ИНВЕСТ ГРУП Д-Р ПЕНКОВИ ООД 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАВХИЛ ООД с ЕИК/ПИК 205356430 е основана на 22 Октомври 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СОЛИДАРНОСТ И ГРИЖА", но на 16 Септември 2019 година то бива сменено на сегашното "ЛАВХИЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-10-22
Регистрация на фирмата

2019-07-02
Промяна наименование
Името се сменя от СОЛИДАРНОСТ И ГРИЖА на ЛАВХИЛ-ИНВЕСТ ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Лъдженска, 1 секция В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", 5
Промяна съдружници
- Златица Митева Кунева - 34 лв - 34.00% дял
- Майя Димитрова Грозданова - 66 лв - 66.00% дял
Промяна предмет на дейност
- • Дружеството ще извършва дейности по КИД 88.99;• Предоставяне на социални услуги, консултиране, социална защита, ориентиране и други сходни услуги, предоставяни на лица и семейства в техните домове или на други места. • Социална защита, консултиране и ориентиране за деца и юноши.• Социална работа, свързана с осиновяване на деца или със защита на възрастни и деца от насилие• Консултиране относно семейния бюджет, брачни и семейни консултации, консултиране по въпроси на потребителско кредитиране и задлъжняване.• Социална работа на ниво общности и колективи – например в големи градове или предградия.• Дейности насочени към хуманитарна подкрепа на пострадали при бедствия, на бежанци, имигранти и други, вкл. Осигуряване на преходен, обикновено краткосрочен, подслон за такива лица.• Професионално обучение, реадаптиране и реинтегриране на безработни лица, ако в тези дейности образователният компонент не е съществен.• Установяване на права за достъп до социални помощи в пари или натура.• Дневни центрове за работа с бездомни и други социално слаби групи.• Благотворителни дейности като събиране на средства или други дейности, подпомагащи социалната работа, както и други дейности, незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
+ Дружеството ще извършва дейности по КИД 4120Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, вси1ки видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.

2019-09-16
Промяна наименование
Името се сменя от ЛАВХИЛ-ИНВЕСТ ГРУП на ЛАВХИЛ
Промяна предмет на дейност
- Дружеството ще извършва дейности по КИД 4120Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, вси1ки видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.
+ Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“.Развитие на обекти на културното наследство от национално и световно значение, в т.ч. религиозни такива за нуждите на поклоннически, религиозен и културен туризъм, чрез консервация и реставрация, възстановяване, опазване, експониране, социализация, популяризиране, оборудване, въвеждане на техники и програми за превод, екскурзоводски услуги и др.; Дейности по вертикална планировка и подобряване на прилежащи пространства; Развитие на туристическата инфраструктура, включително и изграждане, ремонт, поддръжка, обслужване и експлоатиране на туристически обекти; Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти в търговски зони и места за настаняване, като част от туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение; Подпомагане развитието на туристически продукти на основата на обекти на културното наследство и събиране; Обучение на персонал, организиране на курсове и други форми на обучение за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Продажба на стоки от собствено производство; Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, маркетингови и импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
Промяна предмет на дейност
- Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“.Развитие на обекти на културното наследство от национално и световно значение, в т.ч. религиозни такива за нуждите на поклоннически, религиозен и културен туризъм, чрез консервация и реставрация, възстановяване, опазване, експониране, социализация, популяризиране, оборудване, въвеждане на техники и програми за превод, екскурзоводски услуги и др.; Дейности по вертикална планировка и подобряване на прилежащи пространства; Развитие на туристическата инфраструктура, включително и изграждане, ремонт, поддръжка, обслужване и експлоатиране на туристически обекти; Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти в търговски зони и места за настаняване, като част от туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение; Подпомагане развитието на туристически продукти на основата на обекти на културното наследство и събиране; Обучение на персонал, организиране на курсове и други форми на обучение за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Продажба на стоки от собствено производство; Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, маркетингови и импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
+ Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“.Развитие на обекти на културното наследство от национално и световно значение, в т.ч. религиозни такива за нуждите на поклоннически, религиозен и културен туризъм, чрез консервация и реставрация, възстановяване, опазване, експониране, социализация, популяризиране, оборудване, въвеждане на техники и програми за превод, екскурзоводски услуги и др.; Дейности по вертикална планировка и подобряване на прилежащи пространства; Развитие на туристическата инфраструктура, включително и изграждане, ремонт, поддръжка, обслужване и експлоатиране на туристически обекти; Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти в търговски зони и места за настаняване, като част от туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение; Подпомагане развитието на туристически продукти на основата на обекти на културното наследство и събиране; Обучение на персонал, организиране на курсове и други форми на обучение за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Продажба на стоки от собствено производство; Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, маркетингови и импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма