Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ка и Бо ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205356949
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205356949 от 2018-11-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 23, 2018 09:18
Наименование
Ка и Бо
Транслитерация
"Ka & Bo"Ltd.
Оборот
43,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, ул."Славянска", 12 Виж на картата
Код на икономическа дейност
23.99 - Производство на изделия от други неметални минерали, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Производство на изделия от други неметални минерални суровини. Производство на керамични изделия, изделия от печене на глина, на цимент и гипс - от суровини до крайни изделия. Производство на дома... Производство на изделия от други неметални минерални суровини. Производство на керамични изделия, изделия от печене на глина, на цимент и гипс - от суровини до крайни изделия. Производство на домакински порцелан, декоративни изделия от порцелан и други керамични материали. Производство на съдове и прибори за сервиране и други домакински изделия от порцелан и други керамични материали. Производство на статуетки и други предмети за украса от порцелан и други керамични материали. Производство на други керамични изделия, некласифицирани другаде. Производство на керамични саксии, делви, съдове за селското стопанство, транспорт или за опаковки. Производство на керамични изделия, некласифицирани другаде. Услуги в областта на спорта и услуги, свързани с развлечения и отдих. Услуги по експлоатация на спортни обекти и съоръжения, услуги за увеселителни и тематични паркове. Услуги на артистична и творческа дейност.Козметични услуги, маникюр и педикюр. Изработване на декоративни изделия от порцелан и други керамични материали, скулптори и картини.Вътрешна и външна търговска дейност на едро и дребно; спедиционна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия с алкохолни и с тютюневи изделия; покупка на стоки или други вещи от страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; всякакъв вид търговска дейност; таксиметрова дейност – товарни и пътнически превози в страната и чужбина; комисионна, складова, лизингова дейност; търговско представителство в страната и чужбина; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна (без книгопечат) дейности, информационна, програмна, импресарска дейности; видео и аудио, както и други подобни дейности; сделки с интелектуална собственост; всякакъв вид дейности, незабранени от законите на Р България, включително след получаване на съответните разрешения и лицензи ако такива са необходими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕОДОРА ПЕТКОВА ПЕТЕВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР КОСЕВ ЦОНЕВ 60.00 лв - 46.15% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ТЕОДОРА ПЕТКОВА ПЕТЕВА 70.00 лв - 53.85% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
130 лева (130 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 43,000 330% - -
2020 10,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ка и Бо ООД на латиница ""Ka & Bo"Ltd." с ЕИК/ПИК 205356949 е основана на 23 Октомври 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Севлиево, а началният внесен капитал е в размер на 130 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 43,000 лв.

Хронология

2018-10-23
Регистрация на фирмата

2018-11-01
Промяна съдружници
- АЛЕКСАНДЪР КОСЕВ ЦОНЕВ - 60 лв - 46.15% дял
- ТЕОДОРА ПЕТКОВА ПЕТЕВА - 60 лв - 46.15% дял
+ ТЕОДОРА ПЕТКОВА ПЕТЕВА - 70 лв - 53.85% дял
+ АЛЕКСАНДЪР КОСЕВ ЦОНЕВ - 60 лв - 46.15% дял
Промяна предмет на дейност
- Услуги в областта на спорта и услуги, свързани с развлечения и отдих. Услуги по експлоатация на спортни обекти и съоръжения, услуги за увеселителни и тематични паркове. Услуги на артистична и творческа дейност. Козметични услуги, маникюр и педикюр. Изработване на декоративни изделия от порцелан и други керамични материали, скулптори и картини. Вътрешна и външна търговска дейност на едро и дребно; спедиционна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия с алкохолни и с тютюневи изделия; покупка на стоки или други вещи от страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; всякакъв вид търговска дейност; таксиметрова дейност – товарни и пътнически превози в страната и чужбина; комисионна, складова, лизингова дейност; търговско представителство в страната и чужбина; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна (без книгопечат) дейности, информационна, програмна, импресарска дейности; видео и аудио, както и други подобни дейности; сделки с интелектуална собственост; всякакъв вид дейности, незабранени от законите на Р България, включително след получаване на съответните разрешения и лицензи ако такива са необходими.
+ Производство на изделия от други неметални минерални суровини. Производство на керамични изделия, изделия от печене на глина, на цимент и гипс - от суровини до крайни изделия. Производство на домакински порцелан, декоративни изделия от порцелан и други керамични материали. Производство на съдове и прибори за сервиране и други домакински изделия от порцелан и други керамични материали. Производство на статуетки и други предмети за украса от порцелан и други керамични материали. Производство на други керамични изделия, некласифицирани другаде. Производство на керамични саксии, делви, съдове за селското стопанство, транспорт или за опаковки. Производство на керамични изделия, некласифицирани другаде. Услуги в областта на спорта и услуги, свързани с развлечения и отдих. Услуги по експлоатация на спортни обекти и съоръжения, услуги за увеселителни и тематични паркове. Услуги на артистична и творческа дейност.Козметични услуги, маникюр и педикюр. Изработване на декоративни изделия от порцелан и други керамични материали, скулптори и картини.Вътрешна и външна търговска дейност на едро и дребно; спедиционна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия с алкохолни и с тютюневи изделия; покупка на стоки или други вещи от страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; всякакъв вид търговска дейност; таксиметрова дейност – товарни и пътнически превози в страната и чужбина; комисионна, складова, лизингова дейност; търговско представителство в страната и чужбина; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна (без книгопечат) дейности, информационна, програмна, импресарска дейности; видео и аудио, както и други подобни дейности; сделки с интелектуална собственост; всякакъв вид дейности, незабранени от законите на Р България, включително след получаване на съответните разрешения и лицензи ако такива са необходими.

2018-11-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205356949 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма