Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАРТИ ДЕКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205361921
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 25, 2018 13:22
Наименование
ПАРТИ ДЕКО
Транслитерация
PARTY DEKO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ПИРИН, 8, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 137 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4120 - СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на стоки и услуги; Внос и търговия на едро и дребно със стоки и вещи за промиш... Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на стоки и услуги; Внос и търговия на едро и дребно със стоки и вещи за промишлеността и населението; разкриване и експлоатация на складове и магазинна мрежа; консултантски, комисионни, спедиторски, лицензионни, инвенстиционни и реекспортни сделки; посредническа, бартерна, дистрибуторска и предприемаческа дейност след разрешения; менажиране на охрана и сигурност след разрешения; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, в т.ч. в полза на физически и юридически лица за извършване на стопанска дейност; покупко-продажба на недвижими имоти и земеделски земи; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; строително предприемачество; сделки с вещи и вещни права върху тях; наемане на помещения, машини, съоръжения и оборудване за извършване на стопанска дейност, както и други дейности, незабранени от законодателството в Р България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ОГНЯНОВ ЕМИЛОВ (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ОГНЯНОВ ЕМИЛОВ (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАРТИ ДЕКО ЕООД на латиница "PARTY DEKO" с ЕИК/ПИК 205361921 е основана на 25 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-10-25
Регистрация на фирмата

2020-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ.КАВАЛА, 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ПИРИН, 8, вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност, компютърен дизайн и предпечатна дейност, печатарска дейност, външна и вътрешна търговия, производство на промишлени и селскостопански стоки, посреднически услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, в това число и експлоатация на заведения за бързо хранене, хотелиерство, експлоатация на магазини за хранителни стоки, млечни продукти, консултантска дейност в областта на финансите и инвестициите, обучение на кадри, маркетинг, както всички други стопански дейности и услуги, след издаване на необходимите лицензи, не забранени със закон.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на стоки и услуги; внос и търговия на едро и дребно със стоки и вещи за промишлеността и населението: разкриване и експлоатация на складове и магазинна мрежа: консултантски, комисионни, спедиторска, лицензионни, инвестиционни и реекспортни сделки: посредническа, бартерна, дистрибуторска, предприемаческа, дейности след разрешения: търговско представителство и посредничество в страната и чужбина в т.ч. в полза на физически и юридически лица за извършване на стопанска дейност: покупко-продажба на недвижими имоти и земеделски земи: покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; строително предприемачество: сделки с вещи и вещни права върху тях: наемане на помещения, машини, съоръжения и оборудване за извършване на стопанска дейност, както и други дейности незабранени от законодателството в Р. България.

2020-06-08
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на стоки и услуги; внос и търговия на едро и дребно със стоки и вещи за промишлеността и населението: разкриване и експлоатация на складове и магазинна мрежа: консултантски, комисионни, спедиторска, лицензионни, инвестиционни и реекспортни сделки: посредническа, бартерна, дистрибуторска, предприемаческа, дейности след разрешения: търговско представителство и посредничество в страната и чужбина в т.ч. в полза на физически и юридически лица за извършване на стопанска дейност: покупко-продажба на недвижими имоти и земеделски земи: покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; строително предприемачество: сделки с вещи и вещни права върху тях: наемане на помещения, машини, съоръжения и оборудване за извършване на стопанска дейност, както и други дейности незабранени от законодателството в Р. България.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на стоки и услуги; Внос и търговия на едро и дребно със стоки и вещи за промишлеността и населението; разкриване и експлоатация на складове и магазинна мрежа; консултантски, комисионни, спедиторски, лицензионни, инвенстиционни и реекспортни сделки; посредническа, бартерна, дистрибуторска и предприемаческа дейност след разрешения; менажиране на охрана и сигурност след разрешения; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, в т.ч. в полза на физически и юридически лица за извършване на стопанска дейност; покупко-продажба на недвижими имоти и земеделски земи; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; строително предприемачество; сделки с вещи и вещни права върху тях; наемане на помещения, машини, съоръжения и оборудване за извършване на стопанска дейност, както и други дейности, незабранени от законодателството в Р България.

2020-09-17
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма