Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Корнукопия Гранд ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205366441
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205366441 от 2022-08-10 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
October 29, 2018 13:05
Наименование
Корнукопия Гранд
Транслитерация
Cornucopia Grand Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Охрид, 24, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
68.31 - Дейност на агенция за недвижими имоти
Предмет на дейност
Посреднически услуги при сделки с недвижими имоти; покупко-продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко - продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти; ... Посреднически услуги при сделки с недвижими имоти; покупко-продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко - продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти; консултантски услуги; изграждане, придобиване, проектиране, строителство, реконструкция, обзавеждане и управление на жилищни, нежилищни сгради и обекти; инвестиционна дейност, проектиране и архитектурен дизайн; извършване на строителни и ремонтни дейности; външна и вътрешна търговия; внос и износ; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Галина Атанасова Петкова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Галина Атанасова Петкова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Корнукопия Гранд ЕООД на латиница "Cornucopia Grand Ltd." с ЕИК/ПИК 205366441 е основана на 29 Октомври 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-10-29
Регистрация на фирмата

2022-08-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205366441 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-10-05
Промяна предмет на дейност
- медико-социални грижи и всички други дейности, незабранени от закона.
+ Посреднически услуги при сделки с недвижими имоти; покупко-продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко - продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти; консултантски услуги; изграждане, придобиване, проектиране, строителство, реконструкция, обзавеждане и управление на жилищни, нежилищни сгради и обекти; инвестиционна дейност, проектиране и архитектурен дизайн; извършване на строителни и ремонтни дейности; външна и вътрешна търговия; внос и износ; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма