Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИСОК МОНТАЖ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205375534
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 5, 2018 08:25
Наименование
ВИСОК МОНТАЖ
Транслитерация
VISOK MONTAJ
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. "Хан Аспарух", 17, вх. Б Виж на картата
Предмет на дейност
Монтаж на електрически устройства, осветителни тела, видеокамери, конзоли за различни нужди, ремонти и възстановяване на фасадни елементи по стълбове и сгради, външна и вътрешна търговия с р... Монтаж на електрически устройства, осветителни тела, видеокамери, конзоли за различни нужди, ремонти и възстановяване на фасадни елементи по стълбове и сгради, външна и вътрешна търговия с различни разрешени от закона стоки, разработване и реализиране на проекти свързани с електротехниката и електрониката, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мирослав Иванов Армянов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МИРОСЛАВ ИВАНОВ АРМЯНОВ 510.00 лв - 51.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИЛИЯ ПАВЛОВ ДИМИТРОВ 490.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИСОК МОНТАЖ ООД на латиница "VISOK MONTAJ" с ЕИК/ПИК 205375534 е основана на 5 Ноември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-11-05
Регистрация на фирмата

2018-12-12
Промяна предмет на дейност
- Монтаж на електрически устройства, осветителни тела, видеокамери,рекламни пана и билбордове, конзоли за различни нужди, ремонти и възстановяване на фасадни елементи по стълбове и сгради, външна и вътрешна търговия с различни разрешени от закона стоки, както и всякакви други дейности, незабранени от закона.
+ Монтаж на електрически устройства, осветителни тела, видеокамери, конзоли за различни нужди, ремонти и възстановяване на фасадни елементи по стълбове и сгради, външна и вътрешна търговия с различни разрешени от закона стоки, разработване и реализиране на проекти свързани с електротехниката и електрониката, както и всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма