Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР "ГАМА – СЛИВЕН" ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205388523
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 12, 2018 10:51
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР "ГАМА – СЛИВЕН"
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
86.90 - Други дейности по хуманно здравеопазване
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ от не по-малко от трима лекари с различни признати специалности. Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на бо... Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ от не по-малко от трима лекари с различни признати специалности. Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация. Предписване на: лабораторни и други видове изследвания извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; обема, вида домашни грижи и помощ за болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия. Извършване на експертиза на временна нетрудоспособност. Издаване на документи, свързани с тяхната дейност. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от Центъра медицински дейности и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Гергана Пенкова Александрова (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Гергана Пенкова Александрова 20.00 лв - 20.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Таня Захариева Иванова 51.00 лв - 51.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Иванка Делчева Едрева 14.00 лв - 14.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Галина Христова Пенкова 15.00 лв - 15.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР "ГАМА – СЛИВЕН" ООД с ЕИК/ПИК 205388523 е основана на 12 Ноември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-11-12
Регистрация на фирмата

2019-11-26
Промяна предмет на дейност
- КИД 86.2 - Извънболнична лекарска практика на лекари специалисти: извънболничната първична и специализирана медицинска помощ - консултиране, диагностика и лечение, предоставяни от лекари по обща медицина и лекари с призната специалност.КИД 86.9 - Дейността на центъра включва и неконвенционални методи за въздействие върху индивидуалното здраве, съгласно Наредба №7 на МЗ /15.032005г.: хомеопатията, акупунктура и акупресураа, използване на нетрадиционни физикални методи; ирисови, пулсови и аурикуларни методи на изследване; използване на нелекарствени продукти от органичен и минерален произход; биодиагностика и биорезонансна терапия; ерготерапията; неврорехабилитация; балнео и хидротерапията, лечебния масаж и лекуване чрез манипулации по гръбначния стълб;диетика и лечебно гладуване; детоксикиращи програми за почистване на организма.Дейност на спешния медицински транспорт по превоз на пациенти с линейки или с друг вид транспорт, включително въздушен. Персонална рехабилитация на болни прекарали кардиологични, неврологични, ортопедични и гастроентерологични заболявания. Научноизследователска и развойна дейност в областта на медицинските науки: фундаментални, приложни и експериментални изследвания.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ от не по-малко от трима лекари с различни признати специалности. Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация. Предписване на: лабораторни и други видове изследвания извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; обема, вида домашни грижи и помощ за болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия. Извършване на експертиза на временна нетрудоспособност. Издаване на документи, свързани с тяхната дейност. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от Центъра медицински дейности и за обслужване на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма