Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГеоЛаб ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205395813
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 15, 2018 13:32
Наименование
ГеоЛаб
Транслитерация
GeoLab Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Мишо Тодоров, 16 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
41.10 - Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради
Предмет на дейност
Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, строителство на жилищни и нежилищни сгради; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижимо имущество, комисионни договори, посре... Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, строителство на жилищни и нежилищни сгради; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижимо имущество, комисионни договори, посредническа дейност, лабораторни и извънлабораторни изпитвания; търговия на дребно и едро, експорт, импорт, търговско представителство; представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; консултантска дейност, изготвяне на анализи и подготовка на проекти, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Цветан Тодоров Йосифов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Цветан Тодоров Йосифов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГеоЛаб ЕООД на латиница "GeoLab Ltd." с ЕИК/ПИК 205395813 е основана на 15 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-11-15
Регистрация на фирмата

2023-08-11
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- лабораторни и извънлабораторни изпитвания, тествания и оценка на съответствието на строителни материали, асфалт и други строителни продукти и конструкции.
+ Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, строителство на жилищни и нежилищни сгради; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижимо имущество, комисионни договори, посредническа дейност, лабораторни и извънлабораторни изпитвания; търговия на дребно и едро, експорт, импорт, търговско представителство; представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; консултантска дейност, изготвяне на анализи и подготовка на проекти, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма