Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РК 2020 ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205401892
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 20, 2018 13:18
Наименование
РК 2020 ГРУП
Транслитерация
RK 2020 GROUP LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, "Джеймс Баучер", 13 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
1. Автомивка; ресторантьорство, управление и стопанисване на заведения за хранене; ресторантски услуги; готварство; сладкарство; кафетерия; кетъринг и хотелиерство; търговия с хранителни стоки; поку... 1. Автомивка; ресторантьорство, управление и стопанисване на заведения за хранене; ресторантски услуги; готварство; сладкарство; кафетерия; кетъринг и хотелиерство; търговия с хранителни стоки; покупка на стоки или други вещи с цел продажба и препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, продажба и отдаване под наем на транспортни средства; търговия с всякакъв вид промишлени и селскостопански изделия и продукти; фризьорски и козметични услуги; ремонт на транспортни средства; туристически услуги; рекламни и маркетингови услуги; информационни и програмни услуги; посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; износ и реекспорт на стоки и услуги; строителство и ремонт на недвижими имоти; търговия с недвижими имоти; ел. обзавеждане и ел. услуги; транспортна дейност; таксиметрови превози, както и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Веселин Валериев Костов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЕСЕЛИН ВАЛЕРИЕВ КОСТОВ 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ТАТЯНА ДИМИТРОВА НИКОЛОВА 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Веселин Валериев Костов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РК 2020 ГРУП ООД на латиница "RK 2020 GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 205401892 е основана на 20 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Р Ауто Лукс", но на 1 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "РК 2020 ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2018-11-20
Регистрация на фирмата

2020-04-01
Промяна наименование
Името се сменя от Р Ауто Лукс на РК 2020 ГРУП
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Автомивка, консултантска дейност, почистваща дейност, озеленяване и поддръжка, строително-ремонтна дейност, рекламна дейност, търговия с всякакъв вид стоки, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обратен вид, външна и вътрешна търговия, внос, износ и реекспорт на стоки и услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, като същата ще се осъществява след снабдяване с необходимото разрешение, съобразно действуващата нормативна база за съответния вид дейност.
+ 1. Автомивка; ресторантьорство, управление и стопанисване на заведения за хранене; ресторантски услуги; готварство; сладкарство; кафетерия; кетъринг и хотелиерство; търговия с хранителни стоки; покупка на стоки или други вещи с цел продажба и препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, продажба и отдаване под наем на транспортни средства; търговия с всякакъв вид промишлени и селскостопански изделия и продукти; фризьорски и козметични услуги; ремонт на транспортни средства; туристически услуги; рекламни и маркетингови услуги; информационни и програмни услуги; посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; износ и реекспорт на стоки и услуги; строителство и ремонт на недвижими имоти; търговия с недвижими имоти; ел. обзавеждане и ел. услуги; транспортна дейност; таксиметрови превози, както и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма