Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНДУСТРИАЛРИБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205413236
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2018 09:29
Наименование
ИНДУСТРИАЛРИБ
Транслитерация
Industrialrib EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 108, вх. 3, ет. 2 Виж на картата
Има 128 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
1629 - Дърводобив и дървопреработка
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство търговско представителство и посредничество, комисионни, с... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиторски и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски туристически, рекламни информационни, програмни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, риборазвъждане, производство на зарибителен материал и отглеждане на риба в мрежи (садки), преработка и търговия на риба и рибни продукти, производство на селскостопанска продукция и фабрикати, както и всякакви други дейности незабранени със закон, като когато за извършването на определени дейности закон или друг нормативен акт, предвижда изискване за лиценз или разрешение, тези дейности ще се извършват след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛИЗАБЕТ ХРИСТОВА ТЕМЕЛКОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛИЗАБЕТ ХРИСТОВА ТЕМЕЛКОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНДУСТРИАЛРИБ ЕООД на латиница "Industrialrib EOOD" с ЕИК/ПИК 205413236 е основана на 28 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНДУСТРИАЛПЕЛЕТ", но на 21 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "ИНДУСТРИАЛРИБ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Хронология

2018-11-28
Регистрация на фирмата

2023-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от ИНДУСТРИАЛПЕЛЕТ на ИНДУСТРИАЛРИБ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, УЛ. МАКЕДОНИЯ, 64
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 108, вх. 3, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дърводобив и дървопреработка. Производство на дървени сглобяеми къщи и модули; заведения за обществено хранене; производство и търговия на хлебни и сладкарски изделия; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; транспортна, хотелиерска, туристическа, рекламна; търговско представителство и посредничество; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.Други дейности разрешени от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиторски и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски туристически, рекламни информационни, програмни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, риборазвъждане, производство на зарибителен материал и отглеждане на риба в мрежи (садки), преработка и търговия на риба и рибни продукти, производство на селскостопанска продукция и фабрикати, както и всякакви други дейности незабранени със закон, като когато за извършването на определени дейности закон или друг нормативен акт, предвижда изискване за лиценз или разрешение, тези дейности ще се извършват след получаването им.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма