Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Диасу Холдинг ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205413535
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205413535 от 2018-12-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 28, 2018 10:43
Наименование
Диасу Холдинг
Транслитерация
Diasu Holding Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Дунав", 35 Виж на картата
Има 62 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и търговия на едро и дребно с полуготови и готови продукти в ортопедичната, медицинската, електромедицинската сфера, търговията на едро и дребно на оборудване, машини, суровини... производство и търговия на едро и дребно с полуготови и готови продукти в ортопедичната, медицинската, електромедицинската сфера, търговията на едро и дребно на оборудване, машини, суровини и аксесоари за естетика и спорт; дейност по внос и износ, търговско представителство; насърчаване на научните изследвания и разработване на софтуер и хардуер и електронни технологии; въвеждане, разработване и управление на дейности по оценка, диагностика и превенция; проектиране, производство, изпитване и пускане на пазара на протези, накрайници, ортопедични обувки в съответствие с действащите законови разпоредби; франчайз; търговия на дребно и едро на козметични продукти, както и оборудване за козметични салони, спортни зали, и други подобни; рекламна дейност вкл. и по интернет; закупуване на акции и дялове от трети дружества, както и управление на същите, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пиеро Галасо (свързан с 1 фирма)
Управител: Джорджо Аскуини (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Пиеро Галасо 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Джорджо Аскуини 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Даниел Чавдаров Андреев (свързан с 20 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Диасу Холдинг ООД на латиница "Diasu Holding Ltd." с ЕИК/ПИК 205413535 е основана на 28 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ителиан инвестмънтс 1", но на 11 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "Диасу Холдинг". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-11-28
Регистрация на фирмата

2018-12-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205413535 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-11
Промяна наименование
Името се сменя от Ителиан инвестмънтс 1 на Диасу Холдинг
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Посредничество в областта на недвижимите имоти, покупко-продажба на недвижими имоти, ремонтни дейности в страната и чужбина, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон, като когато за извършването на определена дейност се изисква разрешение (лиценз), тя ще се извършва само след получаването му.
+ производство и търговия на едро и дребно с полуготови и готови продукти в ортопедичната, медицинската, електромедицинската сфера, търговията на едро и дребно на оборудване, машини, суровини и аксесоари за естетика и спорт; дейност по внос и износ, търговско представителство; насърчаване на научните изследвания и разработване на софтуер и хардуер и електронни технологии; въвеждане, разработване и управление на дейности по оценка, диагностика и превенция; проектиране, производство, изпитване и пускане на пазара на протези, накрайници, ортопедични обувки в съответствие с действащите законови разпоредби; франчайз; търговия на дребно и едро на козметични продукти, както и оборудване за козметични салони, спортни зали, и други подобни; рекламна дейност вкл. и по интернет; закупуване на акции и дялове от трети дружества, както и управление на същите, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма