Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВП КАРС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205419940
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205419940 от 2019-04-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 3, 2018 10:28
Наименование
ВП КАРС
Транслитерация
VP CARS LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Братя Чакрин", 6, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
45.11 - Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия с нови и употребявани автомобили, резервни авточасти, гуми, автоаксесоари, принадлежности и консумативи за моторни превозни средства; сервизна и ремонтна дейност; пъ... Вътрешна и външна търговия с нови и употребявани автомобили, резервни авточасти, гуми, автоаксесоари, принадлежности и консумативи за моторни превозни средства; сервизна и ремонтна дейност; пътна помощ; отдаване на автомобили под наем; лизингова дейност; търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество, производство и реализация на стоки; сервизна дейност; комисионна, спедиторска, складова, лизингова и консултантска дейност, маркетингови проучвания; хотелиерство, ресторантьорство; пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранени със закон, като в случай че за дадена дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността се осъществява след издаването на такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ТРЕНДАФИЛОВ ПАВЛОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Петър Иванов Петров 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Васил Трендафилов Павлов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ ТРЕНДАФИЛОВ ПАВЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВП КАРС ООД на латиница "VP CARS LTD." с ЕИК/ПИК 205419940 е основана на 3 Декември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕЙК ЕНД КОФИ", но на 19 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "ВП КАРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-12-03
Регистрация на фирмата

2019-04-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205419940 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-04-12
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-06-08
Промяна наименование
Името се сменя от БЕЙК ЕНД КОФИ на МИКРО СОЛАР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Братя Чакрин", 6, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Братя Чакрин", 6, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на тестени и сладкарски изделия; търговия с кафе; търговия с безалкохолни и алкохолни напитки; ресторантьорство; консултантски услуги; финансови консултации; организиране на мероприятия; продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел продажба е първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или понататъшна експлоатация; търговско представителство и посредничество; комисионна дейност, спедиционна дейност; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски и туристически услуги; лизинг.
+ Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници и всички други дейности, незабранени със закон.

2023-10-19
Промяна наименование
Името се сменя от МИКРО СОЛАР на ВП КАРС
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници и всички други дейности, незабранени със закон.
+ Вътрешна и външна търговия с нови и употребявани автомобили, резервни авточасти, гуми, автоаксесоари, принадлежности и консумативи за моторни превозни средства; сервизна и ремонтна дейност; пътна помощ; отдаване на автомобили под наем; лизингова дейност; търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество, производство и реализация на стоки; сервизна дейност; комисионна, спедиторска, складова, лизингова и консултантска дейност, маркетингови проучвания; хотелиерство, ресторантьорство; пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранени със закон, като в случай че за дадена дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността се осъществява след издаването на такива.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма