Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАНОКорп ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205427452
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 6, 2018 15:04
Наименование
НАНОКорп
Транслитерация
NANOCorp
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девня, Индустриална зона , офис сграда "Агрополихим"АД Виж на картата
Предмет на дейност
производство на химически, медицински и селскостопански продукти, осъществяване на търговска, транспортна, спедиторска и консултанска дейност, строителство, финансови, лизингови и франча... производство на химически, медицински и селскостопански продукти, осъществяване на търговска, транспортна, спедиторска и консултанска дейност, строителство, финансови, лизингови и франчайзингови операции, дизайн, търговско представителство и посредничество, маркетингови проучвания, консултации и посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, и всякаква друга дейност, незабранена със закон; в случай че за извършването на определена дейност се изисква разрешение, дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ИСКРОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ ГОЛЕВ 750.00 лв - 15.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ ИСКРОВ АЛЕКСАНДРОВ 4,250.00 лв - 85.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАНОКорп ООД на латиница "NANOCorp" с ЕИК/ПИК 205427452 е основана на 6 Декември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НИТРОФЕРТИБЕГС", но на 3 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "НАНОКорп". Седалището на компанията се намира в гр. Девня, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2018-12-06
Регистрация на фирмата

2020-11-03
Промяна наименование
Името се сменя от НИТРОФЕРТИБЕГС на НАНОКорп
Промяна съдружници
- АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ ГОЛЕВ - 2450 лв - 49.00% дял
- ВАСИЛ ИСКРОВ АЛЕКСАНДРОВ - 2550 лв - 51.00% дял
Промяна предмет на дейност
- производство на опаковки от полиетилен и полипропилен, осъществяване на търговска, транспортна, спедиторска и консултанска дейност, строителство, финансови, лизингови и франчайзингови операции, дизайн, търговско представителство и посредничество, маркетингови проучвания, консултации и посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, и всякаква друга дейност, незабранена със закон; в случай че за извършването на определена дейност се изисква разрешение, дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ производство на химически, медицински и селскостопански продукти, осъществяване на търговска, транспортна, спедиторска и консултанска дейност, строителство, финансови, лизингови и франчайзингови операции, дизайн, търговско представителство и посредничество, маркетингови проучвания, консултации и посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, и всякаква друга дейност, незабранена със закон; в случай че за извършването на определена дейност се изисква разрешение, дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма