Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Вирид Тек ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205438905
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 14, 2018 14:05
Наименование
Вирид Тек
Транслитерация
Virid Tech Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бистрица, ул. Никола Крушкин, 50 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични системи; Развиване на технологии, иновации и проекти за устойчиво управление на възобновяеми енергийни източници; Създаване, поддържане и... Проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични системи; Развиване на технологии, иновации и проекти за устойчиво управление на възобновяеми енергийни източници; Създаване, поддържане и преотдаване на бази данни; Придобиване, съхраняване и менажиране на технически данни за МПС; Търговска дейност в страната и чужбина; Технически услуги; Рекламна дейност, консултантска дейност, посредничество и всички други дейности, незабранени със закон и след предварително получаване на необходимото лицензиране, регистрация или регулаторно разрешение в предвидените от закона случаи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Габриел Трайчев Георгиев (свързан с 11 фирми)
Управител: Венелин Петров Тодоров (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Габриел Трайчев Георгиев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 11 фирми)
Съдружник: Венелин Петров Тодоров 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Вирид Тек ООД на латиница "Virid Tech Ltd" с ЕИК/ПИК 205438905 е основана на 14 Декември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАРЧЕК БГ", но на 30 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "Вирид Тек". Седалището на компанията се намира в с. Бистрица, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-12-14
Регистрация на фирмата

2021-08-30
Промяна наименование
Името се сменя от КАРЧЕК БГ на Вирид Тек
Промяна предмет на дейност
- Създаванe, поддържане и преоотдаване на бази данни, създаване; Съхраняване и администриране на бази данни за мпс; Придобиване, съхраняване и менажиране на технически данни за мпс; Търговска дейност в страната и чужбина; Външно-търговска дейност-внос и износ на стоки и услуги; Технически услуги; Рекламна дейност, консултантска дейност, посредничество и всички други дейности незабранени със закон.
+ Проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични системи; Развиване на технологии, иновации и проекти за устойчиво управление на възобновяеми енергийни източници; Създаване, поддържане и преотдаване на бази данни; Придобиване, съхраняване и менажиране на технически данни за МПС; Търговска дейност в страната и чужбина; Технически услуги; Рекламна дейност, консултантска дейност, посредничество и всички други дейности, незабранени със закон и след предварително получаване на необходимото лицензиране, регистрация или регулаторно разрешение в предвидените от закона случаи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма