Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮНИК АНТИКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205457040
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 7, 2019 10:25
Наименование
ЮНИК АНТИКС
Транслитерация
UNIQUE ANTICS LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ПРОДАН ТАРАКЧИЕВ, 12 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Aнтиквариатна дейност, галерийна дейност, покупко-продажба на произведения на изкуството на местни и чуждестранни физически и юридически лица, с изключение на паметници на културата, ремонт и ... Aнтиквариатна дейност, галерийна дейност, покупко-продажба на произведения на изкуството на местни и чуждестранни физически и юридически лица, с изключение на паметници на културата, ремонт и реконструкция на предмети с антикварна стойност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество, внос и износ, както и всяка друга дейност и услуга, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ КОНСТАНТИНОВ КОСТОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: НИКОЛАЙ КОНСТАНТИНОВ КОСТОВ 700.00 лв - 70.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДАНИЕЛ СРЕТЕНОВ ДАМЯНОВИЧ 300.00 лв - 30.00% дял (свързан с 17 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ КОНСТАНТИНОВ КОСТОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮНИК АНТИКС ООД на латиница "UNIQUE ANTICS LTD" с ЕИК/ПИК 205457040 е основана на 7 Януари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФАЛКОН СЕКЮРИТИ КЪМПАНИ", но на 8 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "ЮНИК АНТИКС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-01-07
Регистрация на фирмата

2021-04-08
Промяна наименование
Името се сменя от ФАЛКОН СЕКЮРИТИ КЪМПАНИ на ЮНИК АНТИКС
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ В ЦЯЛАТА СТРАНА, ВКЛЮЧВАЩА ЛИЧНА ОХРАНА НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, ОХРАНА НА ИМУЩЕСТВОТО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ОХРАНА НА МЕРОПРИЯТИЯ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЛИЧНАТА И ФИРМЕНА СИГУРНОСТ, ТЕХНОЛОГИЧНА СИГУРНОСТ, ФАКТОРИНГ, ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ, ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА УСТРОЙСТВА ЗА ФИРМЕНА СИГУРНОСТ И ВИДЕО И АУДИО НАБЛЮДЕНИЕ, ИЗДИРВАНЕ НА ФИРМЕНИ И ЛИЧНИ ДВИЖИМИ АКТИВИ, ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ЗАЩИТА НА МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Aнтиквариатна дейност, галерийна дейност, покупко-продажба на произведения на изкуството на местни и чуждестранни физически и юридически лица, с изключение на паметници на културата, ремонт и реконструкция на предмети с антикварна стойност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество, внос и износ, както и всяка друга дейност и услуга, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма