Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Велес Инвест ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205472681
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205472681 от 2022-06-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 16, 2019 11:39
Наименование
Велес Инвест
Транслитерация
Veles Invest LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Витоша, 48, ет. партер Виж на картата
Има 185 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на консултантски услуги, които включват, но не се ограничават до: преглед на маркетингова стратегия и документация, разработване на позициониране за кампания за набиране на средства... Предоставяне на консултантски услуги, които включват, но не се ограничават до: преглед на маркетингова стратегия и документация, разработване на позициониране за кампания за набиране на средства, обучение на екипа за презентационни умения и др., търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, инвестиционна дейност, както всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Алина Пахоменка (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Алина Пахоменка (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Велес Инвест ЕООД на латиница "Veles Invest LTD." с ЕИК/ПИК 205472681 е основана на 16 Януари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Дидо 79", но на 30 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "Велес Инвест". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-01-16
Регистрация на фирмата

2022-05-30
Промяна наименование
Името се сменя от Дидо 79 на Велес Инвест
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, кв. Сторгозия, бл. 74, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Витоша, 48, ет. партер
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Ремонт на моторни превозни средства, търговия с авточасти; консултантски услуги в сферата на бизнеса и предприемачеството; внос и износ на стоки в България, страни-членки на Европейския съюз и трети страни; дизайн и услуги в сферата на дизайна; електронна търговия, дейност, свързана с управление на онлайн магазин; дейност в областта на изкуството и културата; покупко-продажба на стоки на едро и дребно; образователни услуги; разработване на софтуер и консултантска дейност в областта на информационните технологии; рекламни и маркетингови услуги; дейност в сферата на ресторантьорството, управляване на питейни заведения и заведения за хранене; селско стопанство, земеделие, животновъдство и сродни дейности; спортно-развлекателна дейност; дейност в областта на строителството и строителния надзор; счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети; дейност в сферата на транспортните и логистични услуги; уеб дизайн, разработка и поддръжка на уебсайтове; дейност в областта на човешките ресурси; както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ Предоставяне на консултантски услуги, които включват, но не се ограничават до: преглед на маркетингова стратегия и документация, разработване на позициониране за кампания за набиране на средства, обучение на екипа за презентационни умения и др., търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, инвестиционна дейност, както всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2022-06-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205472681 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма