Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М Солар Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205476069
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 17, 2019 14:59
Наименование
М Солар Груп
Транслитерация
„M Solar Group” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Едуард Генов, 11, ет. 5 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
7031 - ДЕЙНОСТ НА АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Предмет на дейност
Внос, дистрибуция и проектиране на соларни системи и модули, складова дейност, консултантски услуги, организиране и провеждане на обучения, конференции, търговия на едро и дребно, строит... Внос, дистрибуция и проектиране на соларни системи и модули, складова дейност, консултантски услуги, организиране и провеждане на обучения, конференции, търговия на едро и дребно, строителство, управление, експлоатация и подръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници (включително системи за собствено отопление), покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; комисионни сделки; спедиционни и превозни сделки; всякакви други производство, търговия и услуги, върху които няма забрани и ограничения, произтичащи от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТРИЙ ВЕНЦИСЛАВОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТРИЙ ВЕНЦИСЛАВОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М Солар Груп ЕООД на латиница "„M Solar Group” Ltd." с ЕИК/ПИК 205476069 е основана на 17 Януари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАХО ИНМОБИЛИАРИЯ ИНТЕРНАСИОНАЛ - МАХОИИ", но на 12 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "М Солар Груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-01-17
Регистрация на фирмата

2022-09-12
Промяна наименование
Името се сменя от МАХО ИНМОБИЛИАРИЯ ИНТЕРНАСИОНАЛ - МАХОИИ на М Солар Груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Брусарци, ХРИСТО БОТЕВ, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Едуард Генов, 11, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВО НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ ПОКУПКИ И ПРОДАЖБИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Внос, дистрибуция и проектиране на соларни системи и модули, складова дейност, консултантски услуги, организиране и провеждане на обучения, конференции, търговия на едро и дребно, строителство, управление, експлоатация и подръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници (включително системи за собствено отопление), покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; комисионни сделки; спедиционни и превозни сделки; всякакви други производство, търговия и услуги, върху които няма забрани и ограничения, произтичащи от действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма