Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205489433
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 25, 2019 11:41
Наименование
СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ
Транслитерация
"STANEX ENERGY"
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. "Битоля", ,, бл. 21, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговски сделки с промишлени стоки, машини и съоръжения и лицензионни изделия /след получаване на съответното разрешение/. Внос, износ и реекспорт. Търговско представителство и к... Вътрешно и външнотърговски сделки с промишлени стоки, машини и съоръжения и лицензионни изделия /след получаване на съответното разрешение/. Внос, износ и реекспорт. Търговско представителство и консултантски услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица, извършване на строителни и строително-монтажни дейности, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти и посредничество при сделки с недвижими имоти, преводи и преводачески услуги, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност, както и всички други търговски сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯКУБ СТАНКЕВИЧ (свързан с 1 фирма)
Управител: КАЖИМЕЖ СТАНКЕВИЧ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КАЖИМЕЖ СТАНКЕВИЧ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЯКУБ СТАНКЕВИЧ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ ООД на латиница ""STANEX ENERGY"" с ЕИК/ПИК 205489433 е основана на 25 Януари 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТАНЕКС ЕНЕРЖИ", но на 8 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-01-25
Регистрация на фирмата

2019-01-30
Промяна наименование
Името се сменя от СТАНЕКС ЕНЕРЖИ на СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ

2021-07-08
Промяна наименование
Името се сменя от СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ на СТАРМЕКС-ПЛ
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и консултантски услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица, производство и търговия с промишлени стоки, извършване на строителни и строително-монтажни дейности, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти и посредничество при сделки с недвижими имоти, преводи и преводачески услуги, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност, внос, износ и реекспорт на стоки в страната и чужбина, както и всички други търговски сделки, незабранени със закон.
+ Вътрешно и външнотърговски сделки с промишлени стоки, машини и съоръжения и лицензионни изделия /след получаване на съответното разрешение/. Внос, износ и реекспорт. Търговско представителство и консултантски услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица, извършване на строителни и строително-монтажни дейности, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти и посредничество при сделки с недвижими имоти, преводи и преводачески услуги, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност, както и всички други търговски сделки, незабранени със закон.

2023-09-08
Промяна наименование
Името се сменя от СТАРМЕКС-ПЛ на СТАНЕКС ЕНЕРДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. "Битоля", бл. 21, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. "Битоля", ,, бл. 21, ет. 3

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма