Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА-СИЛИСТРА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205490542
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 25, 2019 17:06
Наименование
САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА-СИЛИСТРА
Транслитерация
Samostoyatelna mediko diagnostichna laboratoria po obrazna diagnostika-Silistra Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, МАКЕДОНИЯ, 52 Виж на картата
Предмет на дейност
ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО... ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СВЪРЗАНИ С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ С НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЯН ВИТОШ ПОПОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БОЯН ВИТОШ ПОПОВ 3,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТОЯН КИРОВ КИРОВ 3,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
6,000 лева (6,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА-СИЛИСТРА ООД на латиница "Samostoyatelna mediko diagnostichna laboratoria po obrazna diagnostika-Silistra Ltd" с ЕИК/ПИК 205490542 е основана на 25 Януари 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Силистра, а началният внесен капитал е в размер на 6,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 21, 2020 08:59

Хронология

2019-01-25
Регистрация на фирмата

2020-10-27
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СВЪРЗАНИ С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ С НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО СА РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА ЗА ВИДА НА ДРУЖЕСТВОТО.
+ ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СВЪРЗАНИ С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ,ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ С НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма