Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА-СИЛИСТРА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205490542
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 25, 2019 17:06
Наименование
САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА-СИЛИСТРА
Транслитерация
Samostoyatelna mediko diagnostichna laboratoria po obrazna diagnostika-Silistra Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, МАКЕДОНИЯ, 52 Виж на картата
Предмет на дейност
ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО... ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СВЪРЗАНИ С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ С НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЯН ВИТОШ ПОПОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БОЯН ВИТОШ ПОПОВ 3,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТОЯН КИРОВ КИРОВ 3,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
6,000 лева (6,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА-СИЛИСТРА ООД на латиница "Samostoyatelna mediko diagnostichna laboratoria po obrazna diagnostika-Silistra Ltd" с ЕИК/ПИК 205490542 е основана на 25 Януари 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Силистра, а началният внесен капитал е в размер на 6,000 лева.

Хронология

2019-01-25
Регистрация на фирмата

2020-10-27
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СВЪРЗАНИ С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ С НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО СА РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА ЗА ВИДА НА ДРУЖЕСТВОТО.
+ ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЕФЕКТА ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СВЪРЗАНИ С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ,ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ С НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма