Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП ЕНД КО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205496189
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205496189 от 2019-11-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 30, 2019 13:34
Наименование
ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП ЕНД КО
Транслитерация
“Le GRAND Investment” LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Банат", 7 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги, внос, износ, покупко-продажба и отдаване под наем в страната и чужбина на автомобили за лично ползване, промишлени, търговски и селскостопански превозни средства, лод... Консултантски услуги, внос, износ, покупко-продажба и отдаване под наем в страната и чужбина на автомобили за лично ползване, промишлени, търговски и селскостопански превозни средства, лодки и яхти, мотоциклети, превозни средства и строителна техника. Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, в т.ч. национален и международен автомобилен превоз на стоки и неща за собствена сметка и за сметка на трети лица, извършвани с всякакъв вид колесни превозни средства и по-специално с 4 и 6-осни ТИР, с всяко друго годно превозно средство и годно ремарке, в лимитите на тонаж и размери, предвидени от закона и от националните и международни правила за движение по пътищата; транспорт на хора с цел туризъм, организиране на национални и международни пътувания с туристически автобуси; организация и управление на наетия персонал и водачите на годните за транспорт на стоки и неща превозни средства, подходящи както за транспорт за своя сметка, така и за сметка на трети лица, както и за туристически и случаен превоз на хора; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антонио Салвати (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Антонио Салвати (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП ЕНД КО ЕООД на латиница "“Le GRAND Investment” LLC" с ЕИК/ПИК 205496189 е основана на 30 Януари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ле гранд Инвестмънт", но на 3 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП ЕНД КО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-01-30
Регистрация на фирмата

2019-10-03
Промяна наименование
Името се сменя от Ле гранд Инвестмънт на ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП ЕНД КО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 504, вх. А, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Банат", 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ СДЕЛКИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ-ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА , КОМИСИОННИ И СПЕДИЦИОННИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, ИЛИ СДЕЛКИ ПО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СТОКОВ КОНТРОЛ, ЛИЗИНГ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ СДЕЛКИ, А ТАКА СЪЩО И ИЗВЪРШВАНЕТО НА ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА СДЕЛКА ИЛИ ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, А КОГАТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ-СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ ИЛИ СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Консултантски услуги, внос, износ, покупко-продажба и отдаване под наем в страната и чужбина на автомобили за лично ползване, промишлени, търговски и селскостопански превозни средства, лодки и яхти, мотоциклети, превозни средства и строителна техника. Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, в т.ч. национален и международен автомобилен превоз на стоки и неща за собствена сметка и за сметка на трети лица, извършвани с всякакъв вид колесни превозни средства и по-специално с 4 и 6-осни ТИР, с всяко друго годно превозно средство и годно ремарке, в лимитите на тонаж и размери, предвидени от закона и от националните и международни правила за движение по пътищата; транспорт на хора с цел туризъм, организиране на национални и международни пътувания с туристически автобуси; организация и управление на наетия персонал и водачите на годните за транспорт на стоки и неща превозни средства, подходящи както за транспорт за своя сметка, така и за сметка на трети лица, както и за туристически и случаен превоз на хора; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2019-11-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205496189 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма