Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"ВИРТУАЛ ЕСТЕТИК САЛЮШЪНС" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205499040
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205499040 от 2019-03-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 31, 2019 14:51
Наименование
"ВИРТУАЛ ЕСТЕТИК САЛЮШЪНС"
Транслитерация
"VIRTUAL ESTHETIC SOLUTIONS" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Владово", 11, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Рекламна и мениджърска дейност, социални и благотворителни кампании, производство и създаване на идейни проекти за телевизионни предавания, рекламни кампании, промоции, всякакъв вид търговск... Рекламна и мениджърска дейност, социални и благотворителни кампании, производство и създаване на идейни проекти за телевизионни предавания, рекламни кампании, промоции, всякакъв вид търговска дейност, включително козметика и парфюмерия; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, консултантска, лицензионна, информационна, програмна, импресарска, лизингова дейност; сделки с интелектуална собственост по надлежния ред; производство на стоки и услуги; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; туристическа дейност в страната и чужбина, след лиценз - хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска; покупко-продажби и отдаване под наем на движими и недвижими вещи и имоти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕСИСЛАВА ДЕМИЕВА МЛАДЕНОВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИАНА РОСЕНОВА ЧОМАКОВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВАСИЛ СТАНКЕВ ЧОМАКОВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕСИСЛАВА ДЕМИЕВА МЛАДЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "ВИРТУАЛ ЕСТЕТИК САЛЮШЪНС" ЕООД на латиница ""VIRTUAL ESTHETIC SOLUTIONS" Ltd." с ЕИК/ПИК 205499040 е основана на 31 Януари 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕСТЕТИК КЕЪР САЛЮШЪНС", но на 14 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното ""ВИРТУАЛ ЕСТЕТИК САЛЮШЪНС"". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2019-01-31
Регистрация на фирмата

2019-03-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205499040 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-08
Промяна наименование
Името се сменя от ЕСТЕТИК КЕЪР САЛЮШЪНС на БОЯНА РЕНТ ЕСТЕЙТС

2022-02-14
Промяна наименование
Името се сменя от БОЯНА РЕНТ ЕСТЕЙТС на "ВИРТУАЛ ЕСТЕТИК САЛЮШЪНС"
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. "Казбек", 18а, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Владово", 11, ет. 7
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Всякакъв вид търговска дейност, включително козметика и парфюмерия; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, консултантска, лицензионна, рекламна, информационна, програмна, импресарска, лизингова дейност; сделки с интелектуална собственост по надлежния ред; производство на стоки и услуги; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; туристическа дейност в страната и в чужбина, след лиценз - хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска; покупко-продажба и отдаване под наем на движими и недвижими вещи и имоти.
+ Рекламна и мениджърска дейност, социални и благотворителни кампании, производство и създаване на идейни проекти за телевизионни предавания, рекламни кампании, промоции, всякакъв вид търговска дейност, включително козметика и парфюмерия; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, консултантска, лицензионна, информационна, програмна, импресарска, лизингова дейност; сделки с интелектуална собственост по надлежния ред; производство на стоки и услуги; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; туристическа дейност в страната и чужбина, след лиценз - хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска; покупко-продажби и отдаване под наем на движими и недвижими вещи и имоти.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма