Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Култура, образование и традиции АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205500812
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 1, 2019 12:20
Наименование
Култура, образование и традиции
Транслитерация
„Culture, Education and Traditions“ JSC
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Ветрино, Георги С. Раковски, 3 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Консултантска информационна, рекламна и маркетингова дейност, търговски и комисионни услуги; провеждане на семинари, курсове и тренинги за повишаване ефективността на образователната, научна... Консултантска информационна, рекламна и маркетингова дейност, търговски и комисионни услуги; провеждане на семинари, курсове и тренинги за повишаване ефективността на образователната, научната и културната дейност в бизнес среда; разработване на иновативни подходи и методики за обучение; търговско представителство и посредничество; лицензионни, комисионни и спедиционни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина; маркетинг и бизнес проучвания; вътрешно и външнотърговска дейност, както и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени или ограничени от действащото законодателство. прочети още скрии
Съвет на директорите
Ангел Кузманов Тодоров (свързан с 20 фирми)
Ирена Иванова Петрова (свързан с 4 фирми)
Марияна Кузманова Тодорова (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
66,838 лева (66,838 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Култура, образование и традиции АД на латиница "„Culture, Education and Traditions“ JSC" с ЕИК/ПИК 205500812 е основана на 1 Февруари 2019 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Исторически Имоти", но на 30 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "Култура, образование и традиции". Седалището на компанията се намира в с. Ветрино, а началният внесен капитал е в размер на 66,838 лева.

Хронология

2019-02-01
Регистрация на фирмата

2023-01-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. „Елин Пелин”, 44
+ БЪЛГАРИЯ, с. Ветрино, Георги С. Раковски, 3

2023-05-30
Промяна наименование
Името се сменя от Исторически Имоти на Култура, образование и традиции
Промяна предмет на дейност
- придобиване, ремонт, текуща поддръжка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; управление на недвижими имоти; стопанисване, управление и предоставяне на средства за настаняване и подслон; предоставяне на туристически услуги в средства за настаняване и подслон; придобиване и управление на дялове и акции от други търговски дружества.
+ Консултантска информационна, рекламна и маркетингова дейност, търговски и комисионни услуги; провеждане на семинари, курсове и тренинги за повишаване ефективността на образователната, научната и културната дейност в бизнес среда; разработване на иновативни подходи и методики за обучение; търговско представителство и посредничество; лицензионни, комисионни и спедиционни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина; маркетинг и бизнес проучвания; вътрешно и външнотърговска дейност, както и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени или ограничени от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма