Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕРЕАЛСТАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205521557
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205521557 от 2019-03-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 14, 2019 12:55
Наименование
КЕРЕАЛСТАР
Транслитерация
CEREALSTAR LTD.
Оборот
719,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. „Коста Лулчев“, 10, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
1. търговия с, електронна търговия с и внос износ на сурови или обработени храни, непреработени, био и небио;2. търговия с хранителни продукти, включително: зърнени храни, ориз, кафе, со... 1. търговия с, електронна търговия с и внос износ на сурови или обработени храни, непреработени, био и небио;2. търговия с хранителни продукти, включително: зърнени храни, ориз, кафе, соя, соево олио, маслодайни семена, подправки, натурални аромати и субпродукти на обработката;3. покупко-продажба на машини за обработка на сурови, полуобработени и обработени хранителни продукти;4. обучения и консултации на физически и юридически лица, коучинг и фитнес с фокус върху психо-физичното благосъстояние на индивида;5. консултации в областта на предприемачеството и финансите;6. покупка на стоки и/или услуги с цел препродажба;7. всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джованни Гаравелли (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Клаудиа Сабатини (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
485 лева (485 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 719,000 -59.45% - -
2020 1,773,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕРЕАЛСТАР ЕООД на латиница "CEREALSTAR LTD." с ЕИК/ПИК 205521557 е основана на 14 Февруари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 485 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 719,000 лв.

Хронология

2019-02-14
Регистрация на фирмата

2019-03-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205521557 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-04-17

2019-08-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. "3011", 9, бл. 2, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Иван Вазов, 29, вх. А, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Търговия импoрт експорт; онлайн тъговия; внос и износ на хранителни суровини и преработени, необработени, биологични и небиологични продукти; търговия с хранителни материали, включително: зърнени храни, ориз, кафе, маслодайни семена, бобови растения, подправки, натурални ароматизанти; покупки и продажби на машини за преработка на храни; обучение и консултации за фирми и коучинг дейности; дейности и консултации насочени към физическото и психическото благосъстояние на индивида; Консултантски услуги и финансови консултации на фирми; Покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или употребяван вид. Продажба на стоки от собствено производство; Покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба или отдаване под наем. Строително – монтажни дейности, реставрация, екплоатация и управление на сгради от всякакъв тип в България и чужбина; Покупка и продажба на земя. Развъждане и продажба на животни. Продажба на цигари, алкохолни напитки и други акцизни стоки (след вземане на съответното разрешение по установения ред). Покупка и продажба на електронни продукти, домакински уреди, компютри, телевизори, телефонно оборудване. Представителство и търговско посредничество, комисионни операции. Вътрешен и международен транспорт. Складова дейност. Сделки с интелектуалната собственост, туристически услуги, кетъринг, реклама, онлайн продажби, търговия с оборудване и съоръжения. Търговия с нови и употребявани моторни превозни средства, рент а кар. Авторемонтни дейности, търговия с гуми и масла за автомобили. Внос и износ на резервни части за автомобили. Внос и износ на нехранителни и хранителни стоки и материали. Създаване на уеб сайтове. Покупка и продажба на стоки и друго оборудване. Внос на суровини, стомана, желязо, нефтопродукти. Търговия с благородни метали. Внос и износ на врати и прозорци от всякакъв материал. Консултантски услуги за недвижими имоти. и всякакъв друг вид дейност, незабранена от закона.
+ 1. търговия с, електронна търговия с и внос износ на сурови или обработени храни, непреработени, био и небио;2. търговия с хранителни продукти, включително: зърнени храни, ориз, кафе, соя, соево олио, маслодайни семена, подправки, натурални аромати и субпродукти на обработката;3. покупко-продажба на машини за обработка на сурови, полуобработени и обработени хранителни продукти;4. обучения и консултации на физически и юридически лица, коучинг и фитнес с фокус върху психо-физичното благосъстояние на индивида;5. консултации в областта на предприемачеството и финансите;6. покупка на стоки и/или услуги с цел препродажба;7. всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона.

2022-04-18
Промяна наименование
Името се сменя от КЕРЕАЛСТАР на ЕСЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

2023-02-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЕСЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на КЕРЕАЛСТАР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Иван Вазов, 29, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. „Коста Лулчев“, 10, вх. А, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма