Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИАПАК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205522164
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205522164 от 2019-04-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 14, 2019 15:30
Наименование
МЕДИАПАК
Транслитерация
MEDIAPACK EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Асеново, ТРЕТИ МАРТ, 56А Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
1812 - ПЕЧАТАНЕ НА ДРУГИ ИЗДАНИЯ И ПЕЧАТНИ ПРОДУКТИ
Предмет на дейност
Печатане на други издания и печатни продукти. Производство на вълнообразен картон и опаковки от хартия и картон. Друга издателска дейност . Рекламна дейност. Компютърно програмиране, разработка на с... Печатане на други издания и печатни продукти. Производство на вълнообразен картон и опаковки от хартия и картон. Друга издателска дейност . Рекламна дейност. Компютърно програмиране, разработка на софтуер, интернет услуги, поддръжка на сайтове. Търговия на дребно с нехранителни стоки, с хранителни стоки, с алкохолни/ след лиценз/ и безалкохолни напитки, с тютюневи изделия /след лиценз/. Рекламна дейност.Производство и търговия с непреработена земеделска продукция, търговска дейност, посредничество в търговията, внос на стоки, извършване на всякакви видове услуги във всички сфери на стопанската дейност и промишлеността и продажбата на промишлените произведения Ресторантьорство, хотелиерство и туризъм в страната и чужбина, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове, охлюви, гъби и билки, продажба на недвижими имоти и посредничество при продажби на недвижими имоти, организиране на спектакли, провеждане на увеселения от музикални състави и художествени състави, даване на вещи под наем, аудио услуги, организиране и провеждане на екскурзии в страната и чужбина, таксиметрови услуги с лек автомобил, товарен автомобил и автобус в страната и чужбина и всички разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АТАНАС КРЪСТЕВ ВЪРБАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АТАНАС КРЪСТЕВ ВЪРБАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИАПАК ЕООД на латиница "MEDIAPACK EOOD" с ЕИК/ПИК 205522164 е основана на 14 Февруари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Асеново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-02-14
Регистрация на фирмата

2019-03-13
Промяна предмет на дейност
- Производство на вълнообразен картон и опаковки от хартия и картон. Друга издателска дейност . Рекламна дейност. Компютърно програмиране, разработка на софтуер, интернет услуги, поддръжка на сайтове. Търговия на дребно с нехранителни стоки, с хранителни стоки, с алкохолни/ след лиценз/ и безалкохолни напитки, с тютюневи изделия /след лиценз/. Рекламна дейност.Производство и търговия с непреработена земеделска продукция, търговска дейност ,посредничество в търговията, внос на стоки, извършване на всякакви видове услуги във всички сфери на стопанската дейност и промишлеността и продажбата на промишлените произведения Ресторантьорство, хотелиерство и туризъм в страната и чужбина, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове, охлюви, гъби и билки, продажба на недвижими имоти и посредничество при продажби на недвижими имоти, организиране на спектакли, провеждане на увеселения от музикални състави и художествени състави, даване на вещи под наем , аудио услуги, организиране и провеждане на екскурзии в страната и чужбина, таксиметрови услуги с лек автомобил, товарен автомобил и автобус в страната и чужбина и всички разрешени от закона дейности.
+ Печатане на други издания и печатни продукти. Производство на вълнообразен картон и опаковки от хартия и картон. Друга издателска дейност . Рекламна дейност. Компютърно програмиране, разработка на софтуер, интернет услуги, поддръжка на сайтове. Търговия на дребно с нехранителни стоки, с хранителни стоки, с алкохолни/ след лиценз/ и безалкохолни напитки, с тютюневи изделия /след лиценз/. Рекламна дейност.Производство и търговия с непреработена земеделска продукция, търговска дейност, посредничество в търговията, внос на стоки, извършване на всякакви видове услуги във всички сфери на стопанската дейност и промишлеността и продажбата на промишлените произведения Ресторантьорство, хотелиерство и туризъм в страната и чужбина, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове, охлюви, гъби и билки, продажба на недвижими имоти и посредничество при продажби на недвижими имоти, организиране на спектакли, провеждане на увеселения от музикални състави и художествени състави, даване на вещи под наем, аудио услуги, организиране и провеждане на екскурзии в страната и чужбина, таксиметрови услуги с лек автомобил, товарен автомобил и автобус в страната и чужбина и всички разрешени от закона дейности.

2019-04-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205522164 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма