Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СМТМ КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205522417
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205522417 от 2019-04-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 14, 2019 16:15
Наименование
СМТМ КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
SMTM CONSULTING Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 29, вх. В, ет. 8 Виж на картата
Има 75 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги, финансови услуги, основно внос и износ и всички други дейности, незабранени от закона.... Консултантски услуги, финансови услуги, основно внос и износ и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йоанис Григориос Тселепидис (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Спиридон Йоаннис Донтас 49.00 лв - 98.00% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Ти енд Ди България ЕООД 1.00 лв - 2.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Йоанис Григориос Тселепидис (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СМТМ КОНСУЛТИНГ ЕООД на латиница "SMTM CONSULTING Ltd." с ЕИК/ПИК 205522417 е основана на 14 Февруари 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Брайт Куинтайлс", но на 20 Март 2020 година то бива сменено на сегашното "СМТМ КОНСУЛТИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2019-02-14
Регистрация на фирмата

2019-04-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205522417 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-07-03
Промяна предмет на дейност
- Покупка на акции, акции или дялове в други дружества, регистрирани в България или в чужбина, участие в други дружества; закупуване на търговски марки, авторски права, дизайни и други обекти на интелектуална собственост от физически и/или юридически лица; предоставяне на лицензи във връзка с придобитите права върху обекти на интелектуална или индустриална собственост други юридически лица в страната и чужбина, както и всички други спомагателни за горепосочените дейности. Освен това дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност и не са забранени от закона.
+ Покупка на акции, акции или дялове в други дружества, регистрирани в България или в чужбина, участие в други дружества; закупуване на търговски марки, авторски права, дизайни и други обекти на интелектуална собственост от физически и/или юридически лица; предоставяне на лицензи във връзка с придобитите права върху обекти на интелектуална или индустриална собственост други юридически лица в страната и чужбина, както и всички други спомагателни за горепосочените дейности, бизнес консултации, професионални услуги, посреднически услуги, изготвяне на бизнес планове и извършване на пазарни проучвания. Освен това дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност и не са забранени от закона.

2020-03-20
Промяна наименование
Името се сменя от Брайт Куинтайлс на СМТМ КОНСУЛТИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Златовръх", 52, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 29, вх. В, ет. 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупка на акции, акции или дялове в други дружества, регистрирани в България или в чужбина, участие в други дружества; закупуване на търговски марки, авторски права, дизайни и други обекти на интелектуална собственост от физически и/или юридически лица; предоставяне на лицензи във връзка с придобитите права върху обекти на интелектуална или индустриална собственост други юридически лица в страната и чужбина, както и всички други спомагателни за горепосочените дейности, бизнес консултации, професионални услуги, посреднически услуги, изготвяне на бизнес планове и извършване на пазарни проучвания. Освен това дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност и не са забранени от закона.
+ Консултантски услуги, финансови услуги, основно внос и износ и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма