Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ПЕДИАТРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205532525
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 21, 2019 08:28
Наименование
Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ПЕДИАТРИЯ
Оборот
23,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Пере Тошев, 11, ет. кабинет № 4 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична педиатрична медицинска помощ съгласно чл. 11 от Закона за лечебните заведения.... Осъществяване на специализирана извънболнична педиатрична медицинска помощ съгласно чл. 11 от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ина Максимова Тодорова - Стефанова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ина Максимова Тодорова - Стефанова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 23,000 91.67% - -
2020 12,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ПЕДИАТРИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 205532525 е основана на 21 Февруари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ", но на 20 Януари 2020 година то бива сменено на сегашното "Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ПЕДИАТРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 23,000 лв.

Хронология

2019-02-21
Регистрация на фирмата

2020-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ на Д-Р ИНА ТОДОРОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ПЕДИАТРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Пере Тошев, 48, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Пере Тошев, 11, ет. кабинет № 4
Промяна предмет на дейност
- Първична извънболнична помощ, съгласно чл. 11 от Закона за лечебните заведения; диагностика, лечение, рехабиталитация и наблюдение на болни; предписване на лабораторни и други видове изследвания; прегледи и консултации по домовете на гражданите; предписване на режим на лечение, лекарства превързочни материали и медицински пособия; издаване на медицински свидетелства и удостоверения; извършване на експертизи за временна нетрудоспособност; освидетелстване на физическото състояние на лицата; профилактика, наблюдение, диспансеризиране, контрол и грижи за деца под 18 години; извършвене наблюдение и оказване на диагностична помощ при бременост, родово и след родово наблюдение; насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; дейности по здравна профилактика и диспансеризация ; издаване на документи за горепосочените дейности; закупуване на консумативи и медикаменти с цел обслужване на пациенти; наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване лица, профилактика на болести, ранно откриване на заболяванията, мерки за укрепване и опазване на здравето.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична педиатрична медицинска помощ съгласно чл. 11 от Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма