Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОФЙ ЛИФЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205536872
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 22, 2019 14:53
Наименование
ОФЙ ЛИФЕ
Транслитерация
OFY LIFE Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бул. "Никола Петков", 52, бл. Трейд хаус уест, вх. -, ет. - Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
бизнес консултиране, консултации в процеса на управление на бизнес, реклама и работа в мрежа за напреднали маркетингови сектори и организации, както и проектиране, разработване, консултации ... бизнес консултиране, консултации в процеса на управление на бизнес, реклама и работа в мрежа за напреднали маркетингови сектори и организации, както и проектиране, разработване, консултации и предоставяне на управленски услуги самостоятелно или за компании или клиентски органи; проектиране, внедряване, закупуване, управление, продажба или лицензиране на използването на продукти, услуги, методологии и технологии за развитие на бизнеса на публични и частни компании, както и за всяка услуга за директен маркетинг "и създаване и изпращане на "насочени имейли", създаване на цифрови услуги, като бизнес за бизнес и бизнес за потребители; изграждане, управление и продажба на цифрови платформи; маркетинг на всички продукти и услуги, цифрови материали и издателски материали, организация на събития, дизайн и изграждане на щандове и оборудване за панаири и заведения, търсене и доставка на рекламни материали, управление на електронната търговия във всички форми и методи, извършване на всички търговски сделки и сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност и обслужване, незабранени със закон. както на територията на Република България, така и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕСАНДРА БАРАКО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕСАНДРА БАРАКО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОФЙ ЛИФЕ ЕООД на латиница "OFY LIFE Ltd." с ЕИК/ПИК 205536872 е основана на 22 Февруари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНДУСТРИАЛ БИЗНЕС КОРПОРЕЙШЪН", но на 8 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "ОФЙ ЛИФЕ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-02-22
Регистрация на фирмата

2019-10-08
Промяна наименование
Името се сменя от ИНДУСТРИАЛ БИЗНЕС КОРПОРЕЙШЪН на ОФЙ ЛИФЕ
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дърводелска и дървообработваща дейност, производството на метални конструкции и сглобяеми части от конструкции, обработката на всякакъв вид каучукови и пластмасови материали, струговане, пробиване, заваряване, рендосване и изобщо на всяка друга обща механична работа; както и всякакви други дейности, незабранени със закон на територията на Република България, така и в чужбина.
+ бизнес консултиране, консултации в процеса на управление на бизнес, реклама и работа в мрежа за напреднали маркетингови сектори и организации, както и проектиране, разработване, консултации и предоставяне на управленски услуги самостоятелно или за компании или клиентски органи; проектиране, внедряване, закупуване, управление, продажба или лицензиране на използването на продукти, услуги, методологии и технологии за развитие на бизнеса на публични и частни компании, както и за всяка услуга за директен маркетинг "и създаване и изпращане на "насочени имейли", създаване на цифрови услуги, като бизнес за бизнес и бизнес за потребители; изграждане, управление и продажба на цифрови платформи; маркетинг на всички продукти и услуги, цифрови материали и издателски материали, организация на събития, дизайн и изграждане на щандове и оборудване за панаири и заведения, търсене и доставка на рекламни материали, управление на електронната търговия във всички форми и методи, извършване на всички търговски сделки и сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност и обслужване, незабранени със закон. както на територията на Република България, така и в чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма