Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИБОСТРОЙ-В ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205543151
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205543151 от 2019-04-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 27, 2019 11:50
Наименование
НИБОСТРОЙ-В
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев", 27-партер Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с риба, рибни продукти, развъждане и отглеждане на риба и аквакултури, преработка и търговия с произведените продукти, производство на фуражни смески за собствени нужди, стопанисван... Търговия с риба, рибни продукти, развъждане и отглеждане на риба и аквакултури, преработка и търговия с произведените продукти, производство на фуражни смески за собствени нужди, стопанисване на водоеми, извършване на всякакви видове строителни, строително-ремонтни и строително монтажни дейности и отглеждане на етерично-маслени култури, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ на стоки и услуги, търговия; покупка и продажба на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; транспортна и спедиторска дейност, както и извършването на всички други сделки, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ДИНЕВ ДРАГИЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ДИНЕВ ДРАГИИЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИБОСТРОЙ-В ЕООД с ЕИК/ПИК 205543151 е основана на 27 Февруари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2019-02-27
Регистрация на фирмата

2019-04-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205543151 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-08-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. "Васил Левски", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев", 27-партер
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, инженеринг, строителство, ремонт и поддръжка на сгради, съоръжения и пътища в страната и чужбина; търговия; покупка и продажба на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; транспортна и спедиторска дейност, както и извършването на всички други сделки, които не са забранени от закона.
+ Търговия с риба, рибни продукти, развъждане и отглеждане на риба и аквакултури, преработка и търговия с произведените продукти, производство на фуражни смески за собствени нужди, стопанисване на водоеми, извършване на всякакви видове строителни, строително-ремонтни и строително монтажни дейности и отглеждане на етерично-маслени култури, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ на стоки и услуги, търговия; покупка и продажба на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; транспортна и спедиторска дейност, както и извършването на всички други сделки, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма