Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Аква, Парк и Спорт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205548262
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 1, 2019 11:27
Наименование
Аква, Парк и Спорт
Транслитерация
Aqua, Park and Sport Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен Виж на картата
Има 21785 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРОВЕЖДАНЕ И МЕНИДЖМЪНТ НА ВОДНИ АТРАКЦИИ, СТОПАНИСВАНЕ НА ВОДОЕМИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ИНСТАЛАЦИИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ И ЕКИПИРОВКА... ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРОВЕЖДАНЕ И МЕНИДЖМЪНТ НА ВОДНИ АТРАКЦИИ, СТОПАНИСВАНЕ НА ВОДОЕМИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ИНСТАЛАЦИИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ И ЕКИПИРОВКА, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ СТОКИ И УСЛУГИ, ВКЛ. ХРАНИ И НАПИТКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И PECTOPAHTЬOPCTBО, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА СПОРТНИ СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЯ И УВЕСЕЛИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, KOMИCИOHHИ CДEЛKИ, ПOKУПKA HA CTOKИ И ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPОДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБAPБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, КОНСУЛТАНТСКА И КОМИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ, ПOKУПKA, BHOC И ИЗHOC ПO ПPEДMETA HA ДEЙHOCT, ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ, СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮДМИЛА ЛЮБОМИРОВА ДЯКОВСКА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮДМИЛА ЛЮБОМИРОВА ДЯКОВСКА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Аква, Парк и Спорт ЕООД на латиница "Aqua, Park and Sport Ltd." с ЕИК/ПИК 205548262 е основана на 1 Март 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛ ДИ ИВЕНТС", но на 1 Февруари 2021 година то бива сменено на сегашното "Аква, Парк и Спорт". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-03-01
Регистрация на фирмата

2021-02-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛ ДИ ИВЕНТС на Аква, Парк и Спорт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Христо Ботев, 101
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен
Промяна предмет на дейност
- РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, ПРОДУЦИРАНЕ НА АУДИО-ВИЗУАЛНА ПРОДУКЦИЯ, ПРОДУЦИРАНЕ НА МУЗИКАЛНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СЦЕНИЧНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, КОНЦЕРТИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, МЕНАЖИРАНЕ НА АРТИСТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ, ОПЕРАТОРСКИ, ФОТОГРАФСКИ, РЕЖИСЬОРСКИ, СЦЕНАРНИ УСЛУГИ, ВИДЕОЗАПИСНА И ЗВУКОЗАПИСНА ДЕЙНОСТ И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА АУДИОВИЗУАЛНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПЪТУВАНИЯ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ, СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.
+ ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРОВЕЖДАНЕ И МЕНИДЖМЪНТ НА ВОДНИ АТРАКЦИИ, СТОПАНИСВАНЕ НА ВОДОЕМИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ИНСТАЛАЦИИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ И ЕКИПИРОВКА, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ СТОКИ И УСЛУГИ, ВКЛ. ХРАНИ И НАПИТКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И PECTOPAHTЬOPCTBО, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА СПОРТНИ СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЯ И УВЕСЕЛИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, KOMИCИOHHИ CДEЛKИ, ПOKУПKA HA CTOKИ И ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPОДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБAPБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, КОНСУЛТАНТСКА И КОМИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ, ПOKУПKA, BHOC И ИЗHOC ПO ПPEДMETA HA ДEЙHOCT, ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ, СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма