Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕЙТ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205570262
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 14, 2019 18:25
Наименование
РЕЙТ КОНСУЛТ
Транслитерация
REIT CONSULT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. ЦАР САМУИЛ, 107 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
2599 - Търговия с метални изделия и скраб, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметални суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на б... Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметални суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица транспорт и следилия в страната и чужбина, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, реклама, консултантеки услуги, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност, хотелиерство и \ ресторантьорство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРТИН ГЕОРГИЕВ КИРИЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРТИН ГЕОРГИЕВ КИРИЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕЙТ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "REIT CONSULT LTD" с ЕИК/ПИК 205570262 е основана на 14 Март 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-03-14
Регистрация на фирмата

2019-08-13
Промяна предмет на дейност
- СДЕЛКИ С ВАЛУТА В НАЛИЧНОСТ КАТО ОБМЕННО БЮРО, ТЪРГОВИЯ И РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ С И ОТ ТЯХ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметални суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица транспорт и следилия в страната и чужбина, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, реклама, консултантеки услуги, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност, хотелиерство и \ ресторантьорство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма