Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛМИНТ ПРОДЪКШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205579432
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205579432 от 2019-05-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 21, 2019 08:31
Наименование
БУЛМИНТ ПРОДЪКШЪН
Транслитерация
BULMINT PRODUCTION LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Браниполе, местност Анчов Бунар, 50В Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях, търговия, изработка и услуги за изделия от благородни метали след издаване на съответното разрешение/лиценз, сделки с бла... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях, търговия, изработка и услуги за изделия от благородни метали след издаване на съответното разрешение/лиценз, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие, техния износ, внос и преработката им - след издаване на съответното разрешение/лиценз, оказионна, туристическа, строителна, транспортно-спедиторска, складова, ресторантьорска, хотелиерска дейност, представителство и посредничество, вътрешно и външнотьрговска дейност, както и всякакъв друг вид търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пламен Ангелов Запрянов (свързан с 11 фирми)
Управител: Владимир Ангелов Спасов (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"БУЛМИНТ УАН" ООД (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛМИНТ ПРОДЪКШЪН ЕООД на латиница "BULMINT PRODUCTION LTD" с ЕИК/ПИК 205579432 е основана на 21 Март 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Браниполе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2019-03-21
Регистрация на фирмата

2019-05-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205579432 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-07-26
Промяна предмет на дейност
- Производство, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, посредничество, складова и спедиционна дейсност, други търговски сделки в страната и чужбина и извършване на всички други дейности и услуги, които не противоречат на законите на Република България.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях, търговия, изработка и услуги за изделия от благородни метали след издаване на съответното разрешение/лиценз, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие, техния износ, внос и преработката им - след издаване на съответното разрешение/лиценз, оказионна, туристическа, строителна, транспортно-спедиторска, складова, ресторантьорска, хотелиерска дейност, представителство и посредничество, вътрешно и външнотьрговска дейност, както и всякакъв друг вид търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма