Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КА. ПА. ТЪРМ ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205583352
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205583352 от 2019-05-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 22, 2019 14:30
Наименование
КА. ПА. ТЪРМ ГРУП
Транслитерация
KA. PA. THERM GROUP ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Д-р Георги Вълкович, 6, ет. 2-ри над партер Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и износ; вътрешна и външна търговия; търговия на едро и дребно с всякакви стоки и продукти; електронна търговия и интернет магазин; проучване, проектиране, изпълнение на телекомуникационни с... Внос и износ; вътрешна и външна търговия; търговия на едро и дребно с всякакви стоки и продукти; електронна търговия и интернет магазин; проучване, проектиране, изпълнение на телекомуникационни съоръжения ; системи и компютърни мрежи; промишлени и енергийни проекти от всякакъв вид; електрически инсталации; проектиране, изработване, индустриализация, търговия, доставка и инсталиране на системи за производство на електроенергия /след издаване на надлежно разрешение; лиценз/; производство на машини за отопление; покупка, продажба, отдаване под наем , наемане и управление на недвижими имоти, както и строителство на недвижими имоти върху парцели, собственост на дружеството или на трети лица; наемане на движимо или недвижимо имущество, както и всички дейности, незабранени от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Константинос Анастасиос Карезос (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Константинос Анастасиос Карезос 200.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Панталеймон Димитриос Папатанасиу 200.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Василиос Дракулис Саякос (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
400 лева (400 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КА. ПА. ТЪРМ ГРУП ООД на латиница "KA. PA. THERM GROUP ltd" с ЕИК/ПИК 205583352 е основана на 22 Март 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЛУ УАЙФ СЕРВИСЕС", но на 6 Октомври 2020 година то бива сменено на сегашното "КА. ПА. ТЪРМ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 400 лева.

Хронология

2019-03-22
Регистрация на фирмата

2019-05-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205583352 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-10-06
Промяна наименование
Името се сменя от БЛУ УАЙФ СЕРВИСЕС на КА. ПА. ТЪРМ ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Хаджи Димитър, 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Д-р Георги Вълкович, 6, ет. 2-ри над партер
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Скипърски услуги, поддръжка на яхти, търговия с яхти, посредничество, наемане на яхти, брокер, електронен магазин, търговия с продукти, реклама, маркетинг, както и всички дейности незабранени от законодателството на Република България.
+ Внос и износ; вътрешна и външна търговия; търговия на едро и дребно с всякакви стоки и продукти; електронна търговия и интернет магазин; проучване, проектиране, изпълнение на телекомуникационни съоръжения ; системи и компютърни мрежи; промишлени и енергийни проекти от всякакъв вид; електрически инсталации; проектиране, изработване, индустриализация, търговия, доставка и инсталиране на системи за производство на електроенергия /след издаване на надлежно разрешение; лиценз/; производство на машини за отопление; покупка, продажба, отдаване под наем , наемане и управление на недвижими имоти, както и строителство на недвижими имоти върху парцели, собственост на дружеството или на трети лица; наемане на движимо или недвижимо имущество, както и всички дейности, незабранени от законодателството на Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма