Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

И. СИМЕОНОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205594612
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 29, 2019 12:19
Наименование
И. СИМЕОНОВА
Транслитерация
„I. SIMEONOVA” Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 114, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговски сделки - търговия на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от закона; откриване и поддържане ... Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговски сделки - търговия на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от закона; откриване и поддържане на собствени и/или наети магазини; кафе аперитив, ресторантьорство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Данаил Тодоров Нешев (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Данаил Тодоров Нешев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма И. СИМЕОНОВА ЕООД на латиница "„I. SIMEONOVA” Ltd" с ЕИК/ПИК 205594612 е основана на 29 Март 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2019-03-29
Регистрация на фирмата

2020-03-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 325, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 114, вх. В, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговски сделки - търговия на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от закона; откриване и поддържане на собствени и/или наети магазини; кафе аператив, ресторантьорство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност.
+ Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговски сделки - търговия на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от закона; откриване и поддържане на собствени и/или наети магазини; кафе аперитив, ресторантьорство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма