Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИ ЕНД КЕЙ КОНСУЛТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205613692
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 10, 2019 17:29
Наименование
БИ ЕНД КЕЙ КОНСУЛТ
Транслитерация
B&K CONSULT AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Златен рог, 22, бл. -, вх. -, ет. 10 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност, участие в други дружества, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на стоки от собствено прои... Търговска дейност, участие в други дружества, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на стоки от собствено производство, посредничество, търговско представителство, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
АРТ ЦЕНТЪР МОРЕЙ ЕООД (свързан с 3 фирми)
ИВИЯН ХРИСТОВ СИМЕОНОВ (свързан с 26 фирми)
РАДИНА НИКОЛАЕВА СИМЕОНОВА (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИ ЕНД КЕЙ КОНСУЛТ АД на латиница "B&K CONSULT AD" с ЕИК/ПИК 205613692 е основана на 10 Април 2019 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2019-04-10
Регистрация на фирмата

2023-07-03
Промяна предмет на дейност
- производство, внос и разпространение на игрални съоръжения за хазартна дейност; извършване на сервиз и поддръжка на игрални съоръжения за хазартна дейност, след получаване на съответните разрешения за това от комисията по хазарта; производство, внос, сервиз, поддръжка и разпространение на съоръжения за развлекателни игри, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на стоки от собствено производство, посредничество, търговско представителство, търговска дейност, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Търговска дейност, участие в други дружества, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на стоки от собствено производство, посредничество, търговско представителство, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма