Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАКАРИОС 3 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205621397
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 15, 2019 16:40
Наименование
МАКАРИОС 3
Оборот
3,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство, мебелно производство, покупко-продажба на дървен материал в суров и преработен вид, интериор и проектиране, дизайн, разработване и управление на проекти, изследователска, о... Строителство, мебелно производство, покупко-продажба на дървен материал в суров и преработен вид, интериор и проектиране, дизайн, разработване и управление на проекти, изследователска, организационна, образователна и рекламна дейност.Консултантски услуги насочени към добра психическа и физическа кондиция; психологическа и терапевтична дейност; дейности подпомагащи психичното равновесие при деца и възрастни; Провеждане на обучителни тренинги Биофиидбек, организиране и провеждане на семинари; Производство и проектиране на мебели, покупка на стоки, текстилни и мебелни или други с цел да ги продаде в първоначален или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с животинска и растителна продукция. Търговско представителство, комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни услуги; дървопреработване и други изделия от дървесна суровина, както и всички други дейности, незабранени изрично със закон, след издаване на съответното разрешение, акредитация, лиценз, ако това се изисква, както и всяка друга дейност която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАНЯ ГЕОРГИЕВА КАРАДИМОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАНЯ ГЕОРГИЕВА КАРАДИМОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 3,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАКАРИОС 3 ЕООД с ЕИК/ПИК 205621397 е основана на 15 Април 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разлог, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2019-04-15
Регистрация на фирмата

2020-01-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, ГОЛАК, 27
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Разработване и управление на проекти, изследователска, организационна, образователна и рекламна дейност.Консултантски услуги насочени към добра психическа и физическа кондиция; психологическа и терапевтична дейност; дейности подпомагащи психичното равновесие при деца и възрастни; Провеждане на обучителни тренинги Биофиидбек, организиране и провеждане на семинари; Производство и проектиране на мебели, покупка на стоки, текстилни и мебелни или други с цел да ги продаде в първоначален или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с животинска и растителна продукция. Търговско представителство, комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни услуги; дървопреработване и други изделия от дървесна суровина, както и всички други дейности, незабранени изрично със закон, след издаване на съответното разрешение, акредитация, лиценз, ако това се изисква.
+ Строителство, мебелно производство, покупко-продажба на дървен материал в суров и преработен вид, интериор и проектиране, дизайн, разработване и управление на проекти, изследователска, организационна, образователна и рекламна дейност.Консултантски услуги насочени към добра психическа и физическа кондиция; психологическа и терапевтична дейност; дейности подпомагащи психичното равновесие при деца и възрастни; Провеждане на обучителни тренинги Биофиидбек, организиране и провеждане на семинари; Производство и проектиране на мебели, покупка на стоки, текстилни и мебелни или други с цел да ги продаде в първоначален или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с животинска и растителна продукция. Търговско представителство, комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни услуги; дървопреработване и други изделия от дървесна суровина, както и всички други дейности, незабранени изрично със закон, след издаване на съответното разрешение, акредитация, лиценз, ако това се изисква, както и всяка друга дейност която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма