Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Алтариум ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205626469
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 17, 2019 16:51
Наименование
Алтариум
Транслитерация
Altarium EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Карнеги, 22, бл. -, вх. -, ет. 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
консултантска дейност, артистична и творческа дейност, организиране на събития, търговия на едро и дребно, търговия с вещи в първоначален, обработен или преработен вид, социални услуги, ... консултантска дейност, артистична и творческа дейност, организиране на събития, търговия на едро и дребно, търговия с вещи в първоначален, обработен или преработен вид, социални услуги, придобиване, стопанисване и управление на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, посредническа дейност, както и всякакъв вид други услуги, незабранени от закона, и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николета Иванова Делчева (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Николета Иванова Делчева 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Калоян Емилов Трифонов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛЕТА ИВАНОВА ДЕЛЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Алтариум ЕООД на латиница "Altarium EOOD" с ЕИК/ПИК 205626469 е основана на 17 Април 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БРАУНИНИ", но на 24 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "Алтариум". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-04-17
Регистрация на фирмата

2022-02-24
Промяна наименование
Името се сменя от БРАУНИНИ на Алтариум
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- изработка на сладкарски издения и продукти,кетъринг,ресторантьорство,организиране на кулунарни събития,изработка на сладки и солени хранителни продукти,външна и вътрешна търговия на едро и дребно,специфични външноикономически операции,производство и реализация на стоки и услуги,комисионна,транспортна,спедиторска,консултантска,рекламна,програмна,информационна,маркетингова,сервизна,монтажна,ремонтна и преприемаческа дейност,хотелиерство, ,заведения за обществено хранене,отдих и развлечения,търговско посредничество,представителство,комисионерство и агентство на местни и чуждестранни лица,покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им и друга дейност ,за която няма изрична законова забрана.
+ Консултантски дейности, маркетинг, импорт, експорт, курсове по таро карти, транспортни дейности, операции с недвижими имоти, туристическа, агентска и операторска дейност, търговия на дребно и едро, посредническа дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

2022-11-07
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Консултантски дейности, маркетинг, импорт, експорт, курсове по таро карти, транспортни дейности, операции с недвижими имоти, туристическа, агентска и операторска дейност, търговия на дребно и едро, посредническа дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ консултантска дейност, артистична и творческа дейност, организиране на събития, търговия на едро и дребно, търговия с вещи в първоначален, обработен или преработен вид, социални услуги, придобиване, стопанисване и управление на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, посредническа дейност, както и всякакъв вид други услуги, незабранени от закона, и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма