Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РИНАПАК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205629262
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205629262 от 2019-05-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 19, 2019 08:25
Наименование
РИНАПАК БЪЛГАРИЯ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Александровска, 97, вх. 5, партер, обект 28 Виж на картата
Има 360 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, материали за опаковка, търговия със селскостопански продукти и машини, монтаж и сглобяване на машини и индустриално оборудване, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АДРИАН БИАНУ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АДРИАН БИАНУ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РИНАПАК БЪЛГАРИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 205629262 е основана на 19 Април 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-04-19
Регистрация на фирмата

2019-05-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205629262 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-09-18
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, материали за опаковка, търговия със селскостопански продукти и машини, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, материали за опаковка, търговия със селскостопански продукти и машини, монтаж и сглобяване на машини и индустриално оборудване, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2022-12-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Стефан Караджа, 10, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Александровска, 97, вх. 5, партер, обект 28

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма