Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИТОРАЛЕ МЕТАЛИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205632422
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 22, 2019 16:47
Наименование
ЛИТОРАЛЕ МЕТАЛИ
Транслитерация
“ATENA REAL ESTATE” SRL
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Стефан Стамболов, 43 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разрушаване, демонтаж, реконструкция, вливане, трансформация, транспорт, търговия на едро и дребно, представителство, със и без складова база на черни метали, хартия, пластмаса, ... Разрушаване, демонтаж, реконструкция, вливане, трансформация, транспорт, търговия на едро и дребно, представителство, със и без складова база на черни метали, хартия, пластмаса, скрап, железопътни линии, електрически инсталации; възстановяване на евентуални благородни метали и тяхната търговия, управление на отпадъци, автотранспорт за чужда и собствена сметка, както в национална, така и в международна област. Дружеството може да извършва всякаква друга дейност, свързана или подобна на горепосочената, както и да извършва всички необходими действия по изключителна преценка на административния орган за изпълнение на предмета на дейност; дружеството може да участва в консорциуми и групировки от компании, да извършват търговски и промишлени операции, включително покупка, продажба, замяна, отдаване под наем, наем и заем на движимо имущество; да придобива дялове в компании. Във всеки случай всички защитени дейности, за които има специални изисквания, разрешения или регистрации в регистри са изключени от предмета на дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Салваторе Еспозито (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Салваторе Еспозито (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИТОРАЛЕ МЕТАЛИ ЕООД на латиница "“ATENA REAL ESTATE” SRL" с ЕИК/ПИК 205632422 е основана на 22 Април 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АТЕНА РИЪЛ ЕСТЕЙТ", но на 12 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "ЛИТОРАЛЕ МЕТАЛИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-04-22
Регистрация на фирмата

2021-04-12
Промяна наименование
Името се сменя от АТЕНА РИЪЛ ЕСТЕЙТ на ЛИТОРАЛЕ МЕТАЛИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Бисер", 16, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Стефан Стамболов, 43
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка, продажба, стопанисване, вземане и отдаване под наем на недвижими имоти, предоставяне на посреднически и брокерски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Разрушаване, демонтаж, реконструкция, вливане, трансформация, транспорт, търговия на едро и дребно, представителство, със и без складова база на черни метали, хартия, пластмаса, скрап, железопътни линии, електрически инсталации; възстановяване на евентуални благородни метали и тяхната търговия, управление на отпадъци, автотранспорт за чужда и собствена сметка, както в национална, така и в международна област. Дружеството може да извършва всякаква друга дейност, свързана или подобна на горепосочената, както и да извършва всички необходими действия по изключителна преценка на административния орган за изпълнение на предмета на дейност; дружеството може да участва в консорциуми и групировки от компании, да извършват търговски и промишлени операции, включително покупка, продажба, замяна, отдаване под наем, наем и заем на движимо имущество; да придобива дялове в компании. Във всеки случай всички защитени дейности, за които има специални изисквания, разрешения или регистрации в регистри са изключени от предмета на дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма