Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕВЕСТА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205634487
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 23, 2019 17:02
Наименование
БЕВЕСТА
Транслитерация
BEVESTA Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ихтиман, Димитър Попов, 22 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия на мебели; Производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; Производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; Произв... Производство и търговия на мебели; Производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; Производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; Производство и търговия на изделия от полимерни продукти; Производство и търговия с машини, продукти, материали и обков, свързани с дървообработването и производството на мебели; Проектиране, конструиране и дизайн на различните видове изделия; Сглобяване и монтаж на изделията; Транспортни дейности; Изработване на интериорен дизайн и неговото проследяване на изпълнение, Придобиване, управление, продажба и отдаване и преотдаване под наем на недвижими имоти, всички видове дейности свързани с областта на реклама и маркетинг на изделия и услуги, търговско и външнотърговско представителство, внос и износ на стоки, суровини, заготовки и др.. посредничество, строителни и ремонтни дейности на сгради и инфраструктура (пътна мрежа, ВиК. газопреносна мрежа електропреносна мрежа и пр). туристическа дейност, транспортна дейност, покупко-продажби, отдаване и преотдаване под наем на МПС, хотелиерство и ресторантьорство. представителство (без процесуално) на физически и юридически лица в страната и чужбина. предоставяне на инженерингови и консултантски услуги както и представителство за сметка на трети лица в областите на ядрената енергетика на ТЕЦ и на ВЕЦ, както и в областта на възобновяемите енергийни източници, както и други дейности в случай, в случай, че те не са забранени от закона или други нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Веселина Иванова Иванова (свързан с 2 фирми)
Управител: Стефан Иванов Павлов (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Де Йонг Пропъртис ЕООД 800.00 лв - 80.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Веселина Иванова Иванова 200.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕВЕСТА ООД на латиница "BEVESTA Ltd." с ЕИК/ПИК 205634487 е основана на 23 Април 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ихтиман, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-04-23
Регистрация на фирмата

2019-05-07
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на мебели; Производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; Производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; Производство и търговия на изделия от полимерни продукти; Производство и търговия с машини, продукти, материали и обков, свързани с дървообработването и производството на мебели; Проектиране, конструиране и дизайн на различните видове изделия; Сглобяване и монтаж на изделията; Транспортни дейности; Изработване на интериорен дизайн и неговото проследяване на изпълнение, както и други дейности, в случай, че те не са забранени от закона или други нормативни актове.
+ Производство и търговия на мебели; Производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; Производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; Производство и търговия на изделия от полимерни продукти; Производство и търговия с машини, продукти, материали и обков, свързани с дървообработването и производството на мебели; Проектиране, конструиране и дизайн на различните видове изделия; Сглобяване и монтаж на изделията; Транспортни дейности; Изработване на интериорен дизайн и неговото проследяване на изпълнение, Придобиване, управление, продажба и отдаване и преотдаване под наем на недвижими имоти, всички видове дейности свързани с областта на реклама и маркетинг на изделия и услуги, търговско и външнотърговско представителство, внос и износ на стоки, суровини, заготовки и др.. посредничество, строителни и ремонтни дейности на сгради и инфраструктура (пътна мрежа, ВиК. газопреносна мрежа електропреносна мрежа и пр). туристическа дейност, транспортна дейност, покупко-продажби, отдаване и преотдаване под наем на МПС, хотелиерство и ресторантьорство. представителство (без процесуално) на физически и юридически лица в страната и чужбина. предоставяне на инженерингови и консултантски услуги както и представителство за сметка на трети лица в областите на ядрената енергетика на ТЕЦ и на ВЕЦ, както и в областта на възобновяемите енергийни източници, както и други дейности в случай, в случай, че те не са забранени от закона или други нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма