Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЕРИДА КОМЕРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205642815
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 2, 2019 11:55
Наименование
ЛЕРИДА КОМЕРС
Транслитерация
LERIDA COMMERCE LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул.ЧЕРНИ ВРЪХ, 90 Виж на картата
Код на икономическа дейност
2599 - ТЪРГОВИЯ С МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ И СКРАБ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ
Предмет на дейност
Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметални суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на б... Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметални суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспорт и следиция в страната и чужбина, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, реклама, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЕЛИЯ ЮЛИЯНОВА СИМЕОНОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНЕЛИЯ ЮЛИЯНОВА СИМЕОНОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЕРИДА КОМЕРС ЕООД на латиница "LERIDA COMMERCE LTD" с ЕИК/ПИК 205642815 е основана на 2 Май 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-05-02
Регистрация на фирмата

2019-07-01
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност. Хотелиерство и ресторантьорство. Търговия с метални изделия. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички останали видове услуги и дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт.
+ Търговия с черни и цветни метали, търговия с отпадъци - метални и неметални суровини /скраб/, участия в други дружества и покупко- продажба на вземания, складова дейност, представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспорт и следиция в страната и чужбина, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, реклама, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производствена дейност, реекспорт и бартер, транспортна и спедиторска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма